web
analytics
  • TIP CAMERA
  • CARCASA
  • TIP CHIPSET
  • REZOLUTIE CAMERE IP
  • VEDERE NOAPTE
  • LENTILA
Filtrează

Supraveghere IP

LisăTabel
Arată:
Aranjează după:

 Camere de supraveghere IP Speed Dome

PTZ inseamna PAN/ TILT / ZOOM , adica PAN = panoramare stanga-dreapta 360 de grade, TILT sus-jos 180 de grade si ZOOM stie toata lumea ce inseamna adica marirea unei zone care ne intereseaza. ZOOM-ul este de 10x optic.

Toate functiile de mai sus sunt controlabile automat de la distanta.

Este o camera performanta cu o viteza de 200 de grade pe secunda. Avand 480 de linii TV si un senzor CCD SONY, asigura o calitate exceptionala atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Desi nu are LED-uri IR se vede foarte bine pe timp de noapte, deoarece amplifica foarte bine lumina existenta (Sensibilitate: 0.001 Low Lux) .

Aceasta camera poate fi vizionata direct pe internet pe orice browser : Internet Explorer, Safari, Firefox si de pe telefonul mobil sau pe orice tableta direct in browser : iphone, android,blackberry, windows mobile etc. (face streaming special pentru telefonul mobil).

Este rezistenta la intemperii si umiditate avand standardul de rezistenta la intemperii IP 66 – are functii de incalzire si ventilatie incorporate.

Are mufa speciala pentru intrare microfon pentru supraveghere audio. De asemenea i se pot pune si difuzoare pentru a transmite semnal audio in locatia in care este montata. 2 way audio.

Camerele de supraveghere IP, nu au nevoie de DVR sau calculator pentru a putea fi functionale, ci pur si simplu montarea lor intr-o retea deja existenta, le face functionale 100%.

Recomand aceasta camera ca fiind una dintre cele mai bune camere IP rotative la un pret atat de mic.

catalog pdf camere de supraveghere CATALOG PDF
50 RON - 1.000 RON
Reset