web
analytics

DVR cu 4 canale

LisăTabel
Arată:
Aranjează după:

De foarte multe ori plecam cu inima indoita in vacanta sau la prieteni ori rude in afara localitatii, si lasam casa nesupravegheata. Un astfel de caz am intalnit si la o proprietate din Bucuresti, o casa aflata la periferia orasului, insa nu neaparat intr-o zona rau famata! A fost unul dintre cazurile fericite in care proprietarii au dorit sa previna mai degraba decat sa trateze, asadar pe langa supravegherea propriu-zisa, cunosteau si rolul de prevenire/intimidare a eventualilor “doritori de bine”. Era vorba de o casa cu lungimea de 50 m si latime de 25 de metri, o casa cu 4 camere doua holuri si o bucatarie, cu o curte de 500 mp, la care se dorea supravegherea atat la interior cat si la exterior, cu posibilitatea stocarii locale a inregistrarilor dar si cu posibilitatea verificarii live sau a inregistrarilor de la distanta, prin intermediul internetului, si vizualizarea camerelor de pe telefonul mobil sau a tabletei pentru ca proprietarii erau oameni foarte activi si tot timpul in miscare.

how-it-works-supraveghere-router-icansee-500x500

                Pentru supravegherea interiorului am hotarat impreuna cu beneficiarul utilizarea unor camere cu CCD Sony pe 700 LTV, si ultimul procesor de imagine, Effio-E care imbunatateste foarte mult imaginile captate de camera pe timpul noptii. Acest model de camera are o rezolutie foarte buna, inclusiv pe timpul noptii, care ajuta la recunoasterea fizionomiei fetei persoanelor care patrund in acea casa. De asemenea camerele au un numar de 24 de LED-uri infrarosii pentru vedere pe timp de noapte in conditii de iluminare 0 si o lentila fixa de 3,6 mm, ce ofera astfel camerei un unghi de vizibilitate de 90 de grade. La interior au fost instalate 4 astfel de camere, in cele doua holuri, in living-ul casei si una care era fixata pe usa de acces in interiorul casei, fiind astfel acoperite zonele principale ale proprietatii, la interior, restul incaperilor fiind inaccesibile fara trecerea prin cel putin unul din cele patru puncte supravegheate de camerele de supraveghere.

Pentru supravegherea la exterior  a proprietatii sau utilizat camere varifocale cu lentila de 2,8-12 mm, senzor CCD de la Sony cu 700 LTV, si ultimul procesor de imagine, Effio-E care imbunatateste foarte mult imaginile captate de camera pe timpul noptii, si o carcasa metalica, rezistenta la intemperii, avand factor de protectie omologat IP66. Acest model de camera are o rezolutie foarte buna, inclusiv pe timpul noptii, care ajuta la recunoasterea fizionomiei fetei persoanelor care patrund in perimetrul proprietatii beneficiarului, in curte aflandu-se cateva obiecte de valoare in permanenta si masina personala. Camerele sunt modele echipate cu o coroana de 72 LED-uri infrarosii, pentru vedere pe timp de noapte a camerelor in cnditii de iluminare 0 la aproximativ 60 m. Acestea au fost montate pe colturile casei, si lentilele au fost reglate individual astfel incat unghiul si focalizarea in lungime sa corespunda fiecarui perimetru individual al fiecarei camere, casa avand o forma usor neregulata. Lentilele varifocale sunt ideale in astfel de stuatii. Au fost folosite in acest caz un numar de 4 astfel de camere de supraveghere.

internet-supraveghere-video50x50-228x228

Ca si solutie de inregistrare, la locatie a fost instalat un DVR cu 8 canale video, inregistrare la rezolutie D1 pe toate cele 8 canalele la 25 de cadre pe secunda (adica miscarea in timp real, fluenta). Acesta are si capabilitatea transmiterii imaginilor prin internet si vizualizarea lor de pe un telefon mobil sau tableta, PC ori laptop, de oriunde din lume. De asemenea DVR-ul are posibilitatea setarii pentru ca inregistrarea sa se faca numai la detectia miscarii, salvand astfel spatiu pe memoria HDD de 1 TB instalata in el, care se rescrie astfel singura la 21 de zile in loc de 7 zile la cat se rescrie in mod normal daca se inregistreaza continuu, chiar si imaginile in care nu se intampla nimic in locatie.

La montaj a fost utilizat pentru transmisia semnalului cablu coaxial RG6 de 75 ohm, si cablu de 2X0,5 cuprat si litat, pentru prelungirea cablurilor de alimentare a camerelor. Aceste cabluri au fost trase aerian la exterior si prin canal de cablu la interior.

Dupa terminarea instalarii propriu-zise, sistemul a fost configurat si predat beneficiarului, in urma unui instructaj de utilizare a acestuia, de catre personalul care a efectuat si montajul, cu predarea tuturor documentelor si soft-urilor pentru exploatare si intretinere ulterioara.

La cateva luni de zile proprietarul a lasat un feed-back pozitiv colegilor de la departamentul tehnic, si a marturisit ca acum are un stres in minus in viata sa, care si asa era aglomerata de griji si termene limita.

catalog pdf camere de supraveghere CATALOG PDF
50 RON - 1.000 RON
Reset