web
analytics

DVR cu 8 canale

LisăTabel
Arată:
Aranjează după:

DVRDVR-ICSBOX4-750x750_0

DVR-ul este un sistem analog, folosit pentru camerele analog. Este cel mai raspandit tip de DVR, deoarece a fost pe piata de la inceput. Datorita faptului ca de-a lungul anilor s-au facut DVR-uri din ce in ce mai performante, acestea nu vor disparea prea curand, nu vor putea fi detronate. Diferenta principala dintre ele este ca DVR-ul poate fi folosit si fara o conexiune la internet, dar ofera posibilitatea de a vizualiza camerele pe internet, insa nu detine un IP static integrat, acesta trebuie achizitionat separat, sau poate fi oferit gratuit de catre firma de la care aveti internet.

DVR-urile nu pot stoca pe cloud, insa ofera posibilitatea de stocare snapshots (poze la inregistrare) pe un server FTP. Cu ajutorul acestuia se pot transmite pe telefonul mobil imagini, atunci cand s-a detectat miscare. Functia aceasta este intalnita la majoritatea DVR-urilor si se numeste alerta prin e-mail. Acest lucru este util mai ales cand plecati in vacanta si doriti sa primiti date pe telefon cand DVR-ul a detectat ca este cineva sau ceva in locul supravegheat.

Sunt sisteme fiabile care transmit semnal fara intreruperi, acest lucru este foarte important atunci cand doriti sa aveti o conexiune stabila la camerele dumneavoastra, din alta locatie. Dupa cum spuneam si mai sus, camerele si DVR-ul sunt dependente de cabluri (coaxial – pentru semnal si cablu de alimentare, plus conectorii necesari de tip BNC). In cazul in care doriti sa folositi mai putine cabluri, acest lucru este posibil prin folosirea cablului alimentare + video,  mufat ce integreaza ambele cabluri intr-unul, lucru care va scuteste de costuri in plus si va trasforma sistemul intr-unul plug and play, foarte usor de instalat, fara alte accesorii necesare.

16 ch dvr back

De obicei se apeleaza la un instalator profesionist pentru instalarea unui sistem analog. Acest lucru nu este neaparat necesar decat daca vreti sa instalati camere intr-o firma, care necesita personal autorizat in aceasta actiune pentru a nu avea probleme in cazul unei inspectii. Daca instalati camerele pe proprietatea dumneavoastra, cel mai bine va documentati bine si realizati instalarea singur, pentru a stii exact ce si cum.

Dezavantajul acestor sisteme analog este ca traseul cablurilor va provoca diverse modificari in zona in care vor fi instalate, in sensul ca se vor face gauri in pereti pentru fixarea cablurilor, dar se pot acoperi cu usurinta cu niste protectii de cablu.

Orice ati alege, trebuie sa luati in vedere detaliile pe care vi le-am spus in acest articol. Daca inca aveti dubii, ne puteti consulta la nr. de telefon 0751 226 373.

catalog pdf camere de supraveghere CATALOG PDF
50 RON - 1.000 RON
Reset