web
analytics

DVR cu 16 canale

LisăTabel
Arată:
Aranjează după:

Inainte de a cumpara un sistem este important sa spuneti consultantului ce anume doriti sa supravegheati si nivelul de claritate necesar, deoarece in functie de aceste indicatii, acesta isi va da seama ce anume sa va recomande si la ce pret. Preturile, dupa cum bine stiti, variaza in functie de calitate, dar daca nu doriti sa distingeti detalii precum fizionomia fetei, ce fel de bancnote sunt sustrase din casa, daca un client dintr-un magazin are in mana un pachet de tigari sau un pachet de guma, etc puteti alege din gama camerelor cu rezolutie mai mica pentru a avea o vedere de ansamblu asupra locatiei.

Sistemele de supraveghere vin in foarte multe variante si configuratii, este destul de greu de ales si sa aveti cunostinta exacta despre ce cumparati daca nu faceti un research bun inainte de a achizitiona sau daca nu discutati cu un om de specialitate. Cel mai important de stiut atunci cand doriti sa va protejati locuinta sau afacerea este sa alegeti un digital video recorder (solutie de inregistrare) care sa aiba aceeasi rezolutie cu camerele de supraveghere, pentru a nu avea o imagine distorsionata sau pixelata. De obicei DVR-ul determina calitatea imaginii pe inregistrare si nu camerele de supraveghere deoarece acestea se vor vedea la calitate maxima doar la vizionarea LIVE, nu si pe inregistrare.  Spre exemplu, daca aveti un DVR ce poate inregistra la calitate 960H, veti avea nevoie de camere de supraveghere cu rezolutie de 700 linii TV – o rezolutie exelenta pentru un sistem analog si foarte apropiata de rezolutia 960H. In felul acesta calitatea se va pastra la inregistrare si la vizionare LIVE, fara nici un fel de problema.

ICANSEE va recomanda un sistem de supraveghere auto, la cel mai mic pret din Romania. Este destinat supravegherii masinii din parcarea dumneavoastra si poate fi instalata la interior sau la exterior, dupa preferinta, aceasta rezistand cu succes la praf, intemperii, temperaturi crescute etc. Sistemul poate fi folosit si la alte aplicatii, precum supravegherea oricarei camere la interior sau o curte de exterior pana in 25 de metri distanta.

KIT-AUTO-ICSS-400x430_0

 

Ce contine:

– O camera de supraveghere ICSS-75 cu cea mai buna rezolutie 700 linii TV
– Alimentator pentru camera
– 2 conectori BNC pentru conectarea camerei la DVR
– Sistem de inregistrare ICS-Black Box de 4 canale

* Optional:
– cablu de alimentare rola 100m
– cablu de semnal rola 100m
– hard disk (500GB / 1 TB) pentru posibilitatea captarii datelor

Modelul de camera ICSS-75 este de dimensiuni mici si detine o carcasa ingenioasa prin intermediul caruia nu trece apa si cablurile sunt perfect protejate prin suport. Parasolarul poate fi reglat in fata sau in spate si camera poate fi pusa practic in orice pozitie, avand suport reglabil cu dibluri, suruburi, imbus de reglaj si sticker de pozitionare exacta pe perete.

Sistemul de inregistrare Black Box este cel mai apreciat DVR marca ICANSEE, avand o rezolutie excelenta 960H, adica 976X585 pixeli – rezolutie foarte buna pentru ecranele wide. Cu un meniul sau intuitiv nu aveti cum sa dati gresi in instalarea sistemului, este foarte simplu de utilizat si nu va dura mult timp.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati: 0751 552 334 sau daca doriti un sistem cu alt fel de specificatii va rugam sa consultati gama noastra de produse de pe www.icansee.ro

catalog pdf camere de supraveghere CATALOG PDF
50 RON - 1.000 RON
Reset