Cum cumpar

Cum cumpar

CUM COMAND ?

CEA MAI LA ÎNDEMÂNĂ SOLUȚIE ESTE: COMANDA TELEFONICĂ: 0751 22 63 73              

CUM COMAND ONLINE?                                                      

SAU POȚI FACE CUMPĂRĂTURI ONLINE SINGUR SI SIGUR:

1. Alegeti produsele

Folositi meniul din stanga pentru a alege categoria produsului pe care doriti sa-l cumparati.Dupa ce ati ales produsul care se potriveste cerintelor dvs., apasati butonul: Adauga in cos.

Produsele configurabile sunt realizate astfel incat sa va usureze alegerea produsului dorit. Veti observa in dreapta ca aveti mai multe optiuni, acestea in general se refera la rezolutie, lungimea cablului, culoarea carcasei, sau altele.  

IMPORTANT: Pretul afisat la fiecare produs configurabil este pentru prima optiune din dreapta sau pentru optiunile care nu au nici o diferenta de pret afisata langa (ex: +15 lei), daca veti da click pe optiunile de sub aceasta, veti observa ca pretul se schimba. Acest lucru este normal, deoarece optiunile sunt afisate in functie de calitatea imaginii si pret. Spre exemplu daca va doriti o camera dome, anti-vandal, model ICSA, care sa vizualizeze la o calitate foarte buna, recomandat este sa alegeti ultima optiune de rezolutie. Diferenta dintre pretul initial si celelalte preturi este afisata de asemenea si langa optiunea aferenta (ex: +20 RON). 

2. Cosul de cumparaturi

Dupa ce ati adaugat in cos produsul/ele dorit/e, veti fi directionat catre pagina cosului de cumparaturi. Aici aveti posibilitatea de a va intoarce oricand la produse in scopul de a mai adauga produse, sau sa renuntati la unele produse sau pur si simplu sa renuntati la toate produsele adaugate in cos.

 

3. Informatii privind produsele din cosul de cumparaturi.

In dreptul fiecarui produs veti gasi toate datele necesare - pretul, cantitatea, TVA, transport, si bineinteles suma totala de achizitie.

 

4. Formularul privind datele necesare livrarii produsului (produselor)

Daca sunteti client nou, completati campurile formularului necesare livrarii. Daca sunteti deja clientul nostru accesati tab-ul ,,Sunt deja client" introduceti emailul si parola pentru a fi logat. Daca doriti sa fiti anuntati prin email, despre promotii si articolele cele mai noi, bifati casuta ,,Doresc sa primesc Newsletter"

Urmariti pasii necesari livrarii, completand campurile din formular.

 

5. Plasati comanda cu un singur click pe butonul ,,Trimite comanda"

Automat veti primi un email de confirmare a comenzii dvs. si in timp util veti fi contactat telefonic de catre un operator pentru confirmarea comenzii si pentru a va oferi eventuale informatii suplimentare legate de produs, transport sau o reducere, de care eventual nu ati stiut si putem sa v-o oferim.

 

Program preluare comenzi

Primim comenzi online la orice ora. Iar programul de preluare comenzi este de luni pana vineri, intre orele 09-18. Nu se preiau comenzi sambata si duminica, de asemenea, nici in zilele de sarbatori legale. Daca ai intrebari le poti transmite pe vanzari@icansee.ro .

 PLATA SE POATE FACE:

1. RAMBURS - CUMPARATORUL PLATESTE CONTRAVALOAREA CUMPARATURLOR LA PRIMIREA COLETULUI.
2. LA SEDIUL FIRMEI DIN STR. SABINELOR NR. 36 (PLATA DIRECTA CU CARD PRIN POS) - 
NU se pot realiza plati CASH la sediul ICANSEE.
3. PRIN ORDIN DE PLATA

Cod IBAN: RO51INGB0000999906127968
Banca: ING Bank - Sucursala 13 Septembrie - Marriott

Cod IBAN: RO20 BTRL 0140 1202 K894 24XX
Banca: Banca Transilvania

Cont TREZORERIE : RO97TREZ7055069XXX009458

4. PLATA ONLINE PRIN CARD BANCAR - SISTEMUL SECURIZAT MOBILPAY.RODESPRE PLATA SECURIZATA.