web
analytics

Garantie produse

CONDITII DE GARANTIE

Produsele inscrise pe acest document se supun conditiilor de garantie mentionate mai jos, in conformitate cu prevederile cuprinse in art. 18-20 OG 21/1992, Legea 449/2003 si HG 394/1995 cu modificarile si completarile ulterioare.

Produsele returnate pentru solicitarea garantiei trebuie sa fie insotite de copii dupa certificatul de garantie, factura fiscala, sa fie in ambalajul original si sa fie insotite de toate accesoriile cu care au fost achizitionate, precum si de o fisa din care sa reiasa defectul reclamat. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate expeditorului asa cum au venit. Produsele cumparate sunt insotite de instructiuni de instalare, exploatare, utilizare si intretinere care trebuie respectate intocmai la instalarea si folosirea produsului.

Ce nu face parte din obiectul garantiei?

Produsele trimise la garantie nu trebuie sa fie lovite, zgariate, rupte si trebuie sa fie in ambalajele originale, fara a se lipi etichete direct pe cutii. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.) setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Produsele software si accesoriile camerelor sau sistemelor (in afara de hard-disk-uri) nu fac obiectul garantiei.

Garantia se executa la sediul furnizorului sau conform intelegerii exprese a partilor.

Furnizorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile de date cauzate de eventualele defectiuni sau in perioada in care echipamentul se afla la sediul acestuia.

Solicitarea nejustificata de acordare a garantiei se taxeaza cu contravaloarea serviciului prestat de testare si constatare.

Toate produsele marca ICANSEE beneficiaza de garantie 12 luni in urmatoarele conditii aratate la articolele de mai jos:

1. Informatiile salvate pe medii de stocare pot fi sterse in timpul operatiunilor de service. Recomandam realizarea de back-up;
2. Toate taxele de transport dus - intors pentru reparatii sau schimbare cu alte produse vor fi suportate de catre client;
3. Termenul de garantie este de 12 luni din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala;
4. Nu fac obiectul garantiei urmatoarele produse: conectori bnc, mufe de alimentare, alimentatori, suporti camera si cabluri;
5. Produsele neridicate de la unitatea de service in termen de 60 de zile de la finalizarea operatiunilor vor fi declarate abandonate;
6. Termenul de solutionare a garantiilor este de maxim 30 zile de la data primirii produselor. In cazul in care produsele au nevoie de reparatii majore sau de importul unor componente speciale, termenul nu poate depasi 45 zile.

Contact serviciu tehnic:

Mobil: 0723 / 506 . 910 
0751 CAMERE
0751 22 63 73

Fax: 0341 / 81 . 52. 51
E-mail: office@icansee.ro
Vanzari: vanzari@icansee.ro
Tehnic: tehnic@icansee.ro

Adresa 
Str. Sabinelor nr. 36, sector 5

Bucuresti