web
analytics

Returnari

Potrivit O.G. 130/2000 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 10 zile lucratoare de la primirea comenzii. Pentru retur e necesar sa trimite-ti o cerere in scris pe adresa de e-mail vanzari@icansee.ro. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant ICANSEE. Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in ambalajul original si cu certificatul de garantie sau copie dupa factura. Nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele deteriorate, cu urme de uzura. Returnarea produsului se face tot prin intermediul firmei de curierat colaboratoare (Fan Curier).  In cazul produselor defecte, acestea se repara, se inlocuiesc in limita stocului sau se ofera posibilitatea de a achizitiona un alt produs din magazin. Taxa curierului pentru retur este suportata de client.

Icansee.ro nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la expeditor. Pentru a incerca o alta expediere, destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii. 

Daca un client doreste sa faca retur la produse pentru schimbarea cu alte produse sau trimiterea produselor la service, transportul dus - intors este suportat de acesta!

In cazul in care desfaceti camera pentru a umbla in interior sau taiati cablurile, produsul isi pierde garantia!

 

NOTA: Un produs poate fi schimbat doar o singura data.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.