web
analytics

Regulamente promotii

Regulament Campanie "Cumparaturile la I CAN SEE iti aduc cadouri garantate"

ART. 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorii si Regulamentul oficial al campaniei promotionale “Cumparaturile la I CAN SEE iti aduc cadouri garantate” (1) INTERNATIONAL COMPLETE SERVICES S.R.L cu sediul in Bucuresti, strada Sabinelor, nr. 36, sector 5, 050853 cu sediul social in Bucuresti, CUI: RO17491727, numar de inregistrare la Registrul Comertului: J40/4131/2014, cod bancar RO51 INGB 0000 9999 0612 7968, deschis la ING, reprezentata legal de Andi Vasluianu, denumit in continuare Organizatorul.

Campania se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la campanie. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt. (2)Participantii la Campania Promotionala sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament al Campaniei (denumit in continuare “Regulamentul”) (3)Campania promotionala va putea fi intrerupta de catre Organizator, oricand in timpul duratei de desfasurare, in cazul aparitiei unei situatii de forta majora sau al modificarii Regulamentului Campaniei promotionale. (4)Pentru aducerea la cunostinta a participantilor, Regulamentul este intocmit si este disponibil in mod gratuit in showroomul I CAN SEE (Str. Sabinelor nr. 36, sector 5, Bucuresti). Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica/completa si/sau schimba Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei Promotionale, avand obligatia de a anunta participantii in mod oficial prin publicarea pe https://www.facebook.com/icansee.ro/ cu cel putin 24 de ore inainte de data la care orice modificare/ completare/ schimbare la Regulament va deveni aplicabila.


ART. 2. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania promotionala se va desfasura in perioada pe: 5 aprilie 2017 - 23 aprilie 2017 pe:
http://www.facebook.com/icansee, pagina oficiala de Facebook I CAN SEE si http://www.icansee.ro site-ul oficial I CAN SEE.

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La aceasta campanie are dreptul sa participe orice persoana fizica sau juridica cu domiciliul in Romania. Participarea la aceasta campanie are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate persoanei care indeplineste conditiile impuse de Regulament.


ART. 4. PACHETE PROMOTIONALE

Pachet 1. Orice Camera de supraveghere Full HD + iTag (dispozitiv antipierdere)

Cadoul iTag se ofera 1 bucata garantat la orice comanda ce contine cel putin o camera full HD achizitionata de pe www.icansee.ro pe perioada campaniei, in limita stocului disponibil de 30 iTaguri.

Pachet 2. Orice kit cu o camera de supraveghere + cablu mufat ”plug and play” 20 metri si sticker de avertizare

Cadoul cablu plug and play 20m si sticker se ofera doar la kiturile ce contin o camera I CAN SEE si un DVR (Digital Video Recorder),  in limita a 50 de kituri disponibile.

Pachet 3. Cumperi 3 camere, primesti 1 gratuit

Oferta este valabila doar pentru camerele ICSLV-UHD1000, in limita a 50 pachete promotionale. La 3 camere achizitionate din modelul ICSLV-UHD1000, cumparatorul va primi, inclusa in pachet, o camera aditionala din acelasi model, gratuit. Camerele ICSLV-UHD100 sunt de ultima generatie cu tehnologie UHD, hibrid 4 in 1, senzor Omnivision CMOS, rezolutie 720p HD, lentila varifocala reglabila manual, vizibilitate pe timp de noapte pana la 60 de metri, carcasa rezistenta la intemperii, antivandal si sunt compatibile cu orice DVR.


ART. 5. ACORDAREA CADOURILOR

Prin inscrierea in campanie clientii isi dau acordul sa: furnizeze datele complete de contact reale (nume, prenume, adresa de facturare, adresa de livrare adresa de email, nr. de telefon) organizatorilor pe platforma site-ului www.icansee.ro, via email (vanzari@icansee.ro) sau telefonic la 0751 226 373 pentru facturare si documentele de insotire ale coletelor. Clientii participanti la campanie se angajeaza sa plateasca contravaloarea pachetelor promotionale in perioada desemnata pentru campania promotionala. In caz contrar, comenzile plasate vor fi anulate.

Organizatorii nu-si asuma responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene. Cadourile pentru pachetele prezentate in ART. 4. pot fi comandate exclusiv online cu conditia sa fie specificat codul ICSPASTI la rubrica "cupon" in timpul plasarii comenzii sau la observatii. Dupa plasarea comenzii, produsele pot fi ridicate din showroom-ul I CAN SEE din strada Sabinelor nr. 36, sector 5, Bucuresti sau pot fi livrate la adresa specificata de catre client, prin curierat rapid in termen de 48 de ore de la plasarea comenzii prin Fan Curier. Costurile de curierat ii revin clientului.


ART. 6. ALTERNATIVE ALE PACHETELOR

Clientii interesati de unul din pachete nu pot opta pentru primirea contravalorii cadourilor in bani sau in alte obiecte si nici nu pot solicita alte modificari.

Art. 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil oricarui solicitant pe: http://www.icansee.ro/regulament

Art. 8. DIVERSE

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata campaniei si va face public acest lucru. 

 

Regulament PROGRAMUL RABLA PENTRU CAMERE DE SUPRAVEGHERE

Oferim discount de 10% din echipamentele vechi trimise la noi la sediu (prin curier sau aduse personal), cu conditia ca valoarea echipamentului trimis sa nu depaseasca valoarea echipamentului nou achizitionat.

In cazul in care echipamentul nou achizitionat depaseste valoarea echipamentului vechi se aplica discount de 10% din valoarea echipamentului vechi

Daca valoarea echipamentului nou este mai mica decat cea a echipamentului vechi se face discount de 10% din valoarea echipamentului nou.

Discount-ul se aplica intotdeauna la factura cu valoarea mai mica.

Impreuna cu echimapentul vechi trebuie sa existe o copie dupa factura originala sau o copie a bonului fiscal, altfel discount-ul nu se va putea aplica si marfa va fi trimisa inapoi la expeditor.

Nu se accepta facturi care nu corespund cu echipamentul vechi.