Produse indisponibile

Stoc Furnizor
-46%
Vizualizare Rapidă
36 lei 67 lei

Caracteristici generale Tip conexiune:VGA tata - VGA tata Culoare:Negru Lungime: 1.5m Specificatii tehnice Conector 1:VGA 15 pini tata Conector 2:VGA 15 pini tata Ecranat: Da Ferita: Da..

Nu este în stoc
-22%
Vizualizare Rapidă
46 lei 60 lei

Un cablu ideal pentru un sistem de supraveghere video deoarece este 3 in 1, cu acesta puteti alimenta sistemul de camere, puteti conecta camerele la cablul de semnal si de asemenea microfoanele la cablul audio. Cablul are deja toti conectorii necesari: BNC, RCA si DC (alimentare). - Cablu video, alimentare si audio plug and play; - Este compatibil..

Stoc Furnizor
-42%
Vizualizare Rapidă
48 lei 82 lei

Cablu HDMI Tata - HDMI Tata cu protectie ideal pentru DVR-uri cu iesire HDMI. Puteti alege dintre mai multe lungimi: 3m/ 5m/ 10m, in functie de lungimea dorita/necesara...

Stoc Furnizor
-25%
Vizualizare Rapidă
58 lei 77 lei

Cablu de alimentare + video CCTV plug and play pentru sisteme de supraveghere video de 40M. Acest cablu se foloseste pentru alimentarea si conectarea camerelor de supraveghere la sistemul de inregistrare. Este un produs de calitate cu ajutorul caruia veti avea o transmisie mai buna. - Cablu video si alimentare plug and play; - Este compatibil cu o..

Produsul 1 la 4 din 4 (1 Pagini)