160 lei

Incarcatoarele pentru acumulatori gama Professional Inteligente cu microprocesor din SUA marca NOCO Genius sunt cele mai sigure si mai avansate de pe piata. Modelul G750 0.75A este proiectat pentru a incarca bateriile de 6V și 12V pana la 30Ah. De asemenea, poate sa mentina in mod eficient bateriile autovehiculelor, celor marine, RV, powersport, g..

207 lei

Incarcatoarele pentru acumulatori gama Professional Inteligente cu microprocesor din SUA marca NOCO Genius sunt cele mai sigure si mai avansate de pe piata. G1100 este un incarcator si un echipament ce ajuta la intretinerea bateriilor, este portabil si automat pentru acumulatori Litiu-Ion de 6V si 12V cu acid sau SLA AGM Lead-Acid. Proiectat pentru..

279 lei

Incarcatoarele pentru acumulatori gama Professional Inteligente cu microprocesor din SUA marca NOCO Genius sunt cele mai sigure si mai avansate de pe piata. G3500 este un incarcator portabil si automat. Poate fi utilizat atat pentru bateriile Litiu-Ion de 6V si 12V, cat si pentru bateriile SLA, AGM, Lead-Acid. Este proiectat pentru incarcarea bater..

460 lei

Incarcatoarele pentru acumulatori gama Professional Inteligente cu microprocesor din SUA marca NOCO Genius sunt cele mai sigure si mai avansate de pe piata. G7200 este un incarcator portabil si automat. Poate fi utilizat atat pentru bateriile cu plumb-acid cat si pentru litiu-ion de 12V si 24V. G7200 este proiectat pentru incarcarea autoturismelor,..

924 lei

Incarcatoarele pentru acumulatori gama Professional Inteligente cu microprocesor din SUA marca NOCO Genius sunt cele mai sigure si mai avansate de pe piata. G15000 este un incarcator si un intretinator portabil automat pentru baterii cu plumb si acid, AGM, SLA, GEL, Lead-Acid, Litiu-Ion de 12V și 24V. Proiectat pentru incarcarea de autoturisme, b..

1,107 lei

Incarcatoarele pentru acumulatori gama Professional Inteligente cu microprocesor din SUA marca NOCO Genius sunt cele mai sigure si mai avansate de pe piata. G26000 este un incarcator/intretinator portabil automat pentru baterii cu plumb si acid, AGM, SLA, GEL, Lead-Acid, Litiu-Ion de 12V și 24V. Proiectat pentru incarcarea de autoturisme, vehicule,..

Produsul 1 la 6 din 6 (1 Pagini)

Redresoare

Redresoarele din aceasta gama ofera o utilizare simpla insotita de o incarcare optima si de un nivel maxim de siguranta.