Suna 0751 226 373

Securitatea muncii

Trusele sanitare sunt destinate dotarii posturilor de prim ajutor fixe fara cadre medicale din intreprinderi, sectii de productie, spatii comerciale, unitati de alimentatie publica si hoteliera, unitati prestatoare de servicii, piete agroalimentare, scoli, gradinite, crese.

74 lei

Kit inlocuire componente pentru trusa sanitara de prim ajutor sunt destinate prelungirii termenelor de valabilitate cu inca 30 de luni. Componentele trusei care au termen de valabilitate expirat se inlocuiesc cu componentele din kit, pastrandu-se in interiorul trusei noile componente si eticheta pe care este inscriptionata data de expirare a kit-..

164 lei

Trusa sanitara de prim ajutor fixa Trusa medicala este realizata din material plastic rezistent, cu marginile si colturile rotunjite. Dimensiunile trusei sanitare sunt 385 mm X 285 mm X 115 mm Trusa sanitara fixa este prevazuta cu un suport pentru prindere in perete, insclusiv șuruburi cu dibluri). Termen de valabilitate componente: 30 luni. ..

189 lei

Trusa sanitara de prim ajutor portabila cu husa Trusa sanitara portabila este prevazuta cu suruburi si dibluri pentru prindere pe perete si are si o husa cu maner. Trusa sanitara omologata pentru acordarea primului ajutor medical respecta prevederile Ordinului Ministrului Sanatatii si Familiei nr. 427 din 14 iunie 2002 si Hotararii Guvernului n..

195 lei

Trusa sanitara de prim ajutor detasabila si portabila Trusa medicala este realizata din material plastic rezistent, cu marginile si colturile rotunjite. Dimensiunile trusei sanitare sunt 315 mm X 240 mm X 122 mm Trusa sanitara fixa este prevazuta cu un suport pentru prindere in perete, insclusiv șuruburi cu dibluri). Termen de valabilitate com..

Produsul 1 la 4 din 4 (1 Pagini)