-59%
Vizualizare Rapidă
639 lei 1,546 lei

     ​     DVR HD-CVI / CVR Model ICS-HD-CLEAR TRIBRID 16 canale video, 1 canal audio - pentru camere HD-CVI, ANALOG SI IP Dispozitiv de inregistrare model ICS-HD CLEAR TRIBRID cu cele mai bune rezolutii existente pe piata pe 3 tipuri de tehnologii: - Analog / CVBS, inregistrare la 960H/ 25fps pe fiecare canal in parte; - HD-CVI, inregistrare..

0 lei

DVR ICS-5216, 16 canale video, 16 canale audio Rezolutie: Full D1/16 canale, 25fps/canal Solutia de inregistrare ICS-5216, reprezinta una dintre cele mai bune optiuni pentru un sistem complet de supraveghere video profesional. Rezolutia de inregistrare a acestui DVR este de FULL D1 / 16 canale, de ajuns pentru inregistrari la o rezolutie foarte bu..

-42%
Vizualizare Rapidă
1,379 lei 2,379 lei

    ​      DVR ICS-KING V4 16 canale video, 16 canale audio Modelul ICS-KING V4, reprezinta unul dintre cele mai bune sisteme de inregistrare pe piata din Romania, cu o rezolutie foarte buna 960H, pentru inregistrari cu 25fps/secunda. Fiind un produs marca ICANSEE detine un raport calitate-pret excelent pentru orice user. Recomandam folosirea ac..

-19%
Vizualizare Rapidă
671 lei 832 lei

   ​      DVR ICS-QUEEN V2 16 canale video, 4 canale audio Solutia de inregistrare ICS-QUEEN V2, reprezinta una dintre cele mai bune optiuni pentru un sistem complet de supraveghere video profesional. Rezolutia de inregistrare a acestui DVR este de 352x288px / CIF 25 fps pentru fiecare canal in parte. Recomandam folosirea acestui digital video r..

-18%
Vizualizare Rapidă
982 lei 1,190 lei

    ​        DVR ICS-QUEEN V4 - 16 canale video Full D1         Rezolutie excelenta - Full D1 pentru sistemul de inregistrare   ICS-Queen V4 asigura o inregistrare la rezolutie excelenta in formatul FULL D1 – 704x576 pixeli, ideala pentru un sistem de supraveghere cu camere analog. Puteti..

-28%
Vizualizare Rapidă
599 lei 832 lei

    ​     DVR ICS-AIR CLARITY HD V3 16 canale video, 2 canale audio  DIgital Video Recorder model ICS-AIR CLARITY HD V3 cu o rezolutie excelenta, Full HD 1080p pentru inregistrare la 12fps pentru fiecare canal in parte. Acest DVR este universal, ceea ce inseamna ca il puteti utiliza cu orice tip de camera de supraveghere. Impreuna cu DVR-ul a..

118 lei 198 lei

Configurare routare sisteme de supraveghere pentru vizualizarea de la distanta pe telefonul mobil, laptop, PC, de oriunde din lume   Toate echipamentele oferite de ICANSEE se pot conecta la internet, insa pentru a ajunge sa vizualizati camerele pe internet aveti nevoie de cineva care sa va ghideze in acest sens.   Ce inseamna “serviciu routar..

0 lei

  Serviciu IP Static  Un sistem de supraveghere poate fi accesat de la distanta printr-o adresa web sau un IP. Acest IP este dinamic, predefinit, adica se schimba la un interval de timp, atunci cand are loc deconectarea routerului. Astfel, pentru a putea vizualiza camerele pe internet de oriunde avem nevoie de un IP static personal, insa acesta..

Produsul 1 la 8 din 8 (1 Pagini)

DVR cu 16 canale

Inainte de a cumpara un sistem este important sa spuneti consultantului ce anume doriti sa supravegheati si nivelul de claritate necesar, deoarece in functie de aceste indicati,i va poate recomanda exact ce aveti nevoie pentru locatia dumneavoastra. Preturile variaza in functie de calitate, dar daca nu doriti sa distingeti detalii precum fizionomia fetei, ce fel de bancnote sunt sustrase din casa, daca un client dintr-un magazin are in mana un pachet de tigari sau un pachet de guma, etc., puteti alege camere cu o rezolutie mai mica pentru a avea o vedere de ansamblu asupra locatiei.

Sistemele de supraveghere vin in foarte multe variante si configuratii, este bine sa va documentati inainte sau sa va consultati cu un om de specialitate. Cel mai important de stiut atunci cand doriti sa va protejati locuinta sau afacerea, este sa alegeti un digital video recorder (solutie de inregistrare) care sa aiba aceeasi rezolutie cu camerele de supraveghere, pentru a nu avea o imagine distorsionata sau pixelata. De obicei DVR-ul determina calitatea imaginii pe inregistrare si nu camerele de supraveghere.  Spre exemplu, daca aveti un DVR ce poate inregistra la calitate 720p veti avea nevoie de camere de supraveghere cu rezolutie de 720p. In felul acesta calitatea se va pastra la inregistrare si la vizionarea LIVE, fara nici un fel de problema.