Indisponibil
Vizualizare Rapidă
0 lei

    ​    DVR ICS-WHITE BOX 4 canale video, 2 canale audio Model ICS-White Box ideal pentru configurarea unui sistem de 4 camere si 2 microfoane. Este de dimensiuni mici si poate fi ascuns cu usurinta sau poate fi greu de observat. Instalarea acestuia este foarte simpla si nu necesita o persoana specializata. Rezolutia este una foarte buna pentru ..

Indisponibil
Vizualizare Rapidă
0 lei

   ​     NVR ICS-BRIGHT V1 16 canale video Full HD pentru camere IP/IP-Wireless ONVIF Model ICS-Bright V1 cu 16 canale video la cea mai buna calitate existenta pe inregistrare, full HD 1080p, pentru configurarea unui sistem de maxim 16 camere IP/IP-Wireless. Inregistrarile video pe fiecare canal vor fi la 25fps si vor beneficia de o compresie H...

Indisponibil
Vizualizare Rapidă
0 lei

   ​     NVR ICS-BRIGHT V2 16 canale video Full HD pentru camere IP/IP-Wireless ONVIF Model ICS-Bright V2 cu 16 canale video la cea mai buna calitate existenta pe inregistrare, full HD 1080p, pentru configurarea unui sistem de maxim 16 camere IP/IP-Wireless. Inregistrarile video pe fiecare canal vor fi la 25fps si vor beneficia de o compresie H...

Indisponibil
Vizualizare Rapidă
0 lei

   ​   NVR ICS-WHITE BOX 4 canale video Full HD pentru camere IP/IP-Wireless Model ICS-White Box cu 4 canale video la cea mai buna calitate existenta pe inregistrare, full HD 1080p, pentru configurarea unui sistem de maxim 4 camere IP/IP-Wireless. Inregistrarile video pe fiecare canal vor fi la 25fps si vor beneficia de o compresie H.264 pentru..

Indisponibil
Vizualizare Rapidă
0 lei

   ​     NVR ICS-WHITE BOX 4 canale video Full HD pentru camere IP/IP-Wireless ONVIF Model ICS-White Box cu 4 canale video la cea mai buna calitate existenta pe inregistrare, full HD 1080p, pentru configurarea unui sistem de maxim 4 camere IP/IP-Wireless. Inregistrarile video pe fiecare canal vor fi la 25fps si vor beneficia de o compresie H.264..

Indisponibil
Vizualizare Rapidă
0 lei

  ​    NVR ICS-WHITE BOX 9 canale video Full HD pentru camere IP/IP-Wireless ONVIF Model ICS-White Box cu 9 canale video la cea mai buna calitate existenta pe inregistrare, full HD 1080p, pentru configurarea unui sistem de maxim 9 camere IP/IP-Wireless. Inregistrarile video pe fiecare canal vor fi la 25fps si vor beneficia de o compresie H.264 p..

Indisponibil
Vizualizare Rapidă
0 lei

   ​   NVR Wireless Mini ICS-WIFI-MINI 4 canale video 720p pentru camere IP-Wireless ONVIF, cu touch screen 7" Model ICS-WIFI-MINI cu 4 canale video, HD 720p, pentru configurarea unui sistem de maxim 4 camere IP-Wireless ONVIF. Inregistrarile video pe fiecare canal vor fi la 25fps si vor beneficia de o compresie H.264 pentru un plus de calitate..

Produsul 1 la 7 din 7 (1 Pagini)

NVR pentru camere IP


NVR (Network Video Recorder)NVR-BOX4-750x750_0

Network video recorder-ul (NVR) este un sistem digital, folosit doar pentru camerele IP sau IP-Wireless, practic este o solutie de inregistrare cu ajutorul caruia puteti stoca datele captate de camerele de supraveghere. A avea un sistem wireless este mereu mai util decat unul care necesita tragerea cablurilor. Aceste sisteme de inregistrare sunt dependente de un singur cablu, din pacate, cablul de alimentare.

NVR-ul se conecteaza la reteaua de internet wireless si la camerele de supraveghere prin aceeasi maniera. Acest lucru este foarte practic deoarece puteti plasa camerele oriunde doriti indiferent de pozitionare. In plus, puteti vizualiza camerele pe internet oriunde in lume, fara a plati o taxa suplimentara pentru ip static, deoarece sistemul vine cu IP-ul sau static integrat la care va puteti conecta direct, atata timp cat este in functiune.

Monitorizare video de la distanta Avantajul principal pe care il are fata de un DVR este faptul ca poate inregistra imagini Full HD, 1080p, pe cand un sistem analog nu va putea inregistra la mai mult de 720 linii TV, maxim 960H.

Singurul dezavantaj al unui NVR este faptul ca este dependent de o retea de internet. Existenta altor retele wireless, peretilor de beton sau altor interferente, pot fi un obstacol in transmisia semnalului.

 

Camerele IP-Wireless nu sunt in totalitate wireless, acestea depind, de asemenea, de un cablu de alimentare. Exista pe piata camere wireless care detin baterii, insa nu sunt recomandate deoarece riscati sa ramaneti fara baterii si sa nu aveti cum sa va deplasati la locatie sa le schimbati.

NVR-urile ICANSEE au capacitatea de a stoca pe cloud, astfel incat sa aveti un back-up de date, in caz ca sistemul o sa fie distrus sau furat.