Suna 0751 226 373

Accesorii si Cabluri CCTV

Accesorii pentru camere de supraveghere si sisteme de supraveghere video. Tot ce aveti nevoie, intr-un singur loc, de la conectori, clesti si cabluri pana la telecomenzi si hard-diskuri. Produse la cel mai bun pret si rezistente in timp.

Stoc Furnizor
0 lei

ICS-TS3099 este un tester profesional pentru analizarea camerelor CCTV, PTZ, microfoanelor, cablului coaxial, cablului UTP. Dispozitiv ingenios foarte usor de utilizat si transportat. ICS-TS6099 este tester ideal pentru orice instalare a unui sistem de supraveghere, are mai multe functii si setari astfel incat sa acopere cat mai bine necesitatile ..

-67%
4 lei 11 lei

Conector alimentare cu conector tip mama cu cablu turnat de 20 cm..

Stoc Furnizor
-67%
4 lei 11 lei

Conector Alimentare cu cablu turnat de 20 cm, tip tata..

-25%
4 lei 5 lei

Conectori BNC sau Bayonet Neill–Concelman. Acest conector se foloseste pentru a conecta camera printr-un cablu coaxial la unitatea de inregistrare, (digital video recorder). Conectorul BNC are mai multe metode de prindere a cablului acesta fiind prin infiletare manuala (cea mai simpla metoda), prin sertizare (pentru acest tip de conector ne trebuie..

-58%
5 lei 12 lei

Avertismentele privind sistemele de alarma au rolul de intimidare pentru infractori si de informare pentru trecatori. Acest tip de avertisment este obligatoriu mai ales pentru firme care au sisteme de alarma instalate. Click aici pentru a afla mai multe despre stickerele de avertizare din domeniul securitatii...

-58%
5 lei 12 lei

Avertismentele privind camerele de supraveghere video sunt necesare deoarece persoanele care trec prin fata obiectivelor trebuie sa ia la cunostinta faptul ca sunt supravegheati. Daca nu li se va comunica verbal, este obligatoriu prin lege sa existe un semn care sa le atraga atentia. Click aici pentru a afla mai multe despre stickerele de avertiza..

-50%
6 lei 12 lei

Conector alimentare TATA cu surub 2.1*5.5mm pentru camere de supraveghere video...

-29%
6 lei 8 lei

Conector alimentare mama cu surub..

6 lei

Conector de alimentare TATA tip RCA, cu surub..

-50%
6 lei 12 lei

Conector/ mufa BNC Tata pentru cablu RG59, sertizabil. Se folosesc pentru cablurile cu impedanta de 75 ohm...

-50%
6 lei 12 lei

Conector/ mufa BNC Tata pentru cablu RG6, sertizabil. Se folosesc pentru cablurile cu impedanta de 75 ohm...

-38%
6 lei 10 lei

Conectori video BNC tata - RCA mama pentru camere de supraveghere analog. Conversie de la RCA la BNC. Conector util pentru conectarea DVR-ului (prin iesirea video BNC) la un televizor prin RCA. Astfel puteti vizualiza camerele dumneavoastra de supraveghere direct pe televizor. ..

6 lei

Conector BNC TATA cu surub..

10 lei

Doza legatura  pentru montaj camere supraveghere culoare alba IP65 pentru mascarea si protejarea conexiunilor efectuate la camera de supraveghere in special pe exterior Se poate masca videobaloon,sursa alimentare de 1,2,3 A 12v cu fir,mufe alimentare sau mufe BNC protejand de intemperii Contine suruburi si dibluri pentru montaj usor Dimensiuni..

-37%
19 lei 30 lei

Se utilizeaza pentru alimentarea simultana a maxim 4 camere de supraveghere la un singur alimentator. Intrare mufa tip mama, iesire 4 mufe tip tata standard (diametru exterior 5.5). ..

Produsul 1 la 15 din 156 (11 Pagini)