-36%
Vizualizare Rapidă
42 lei 65 lei

Baza pentru camere de de exterior. Este compatibila cu modelele ICSMV si ICSLV. Carcasa bazei este realizata din metal astfel poate fi pusa cu usurinta la exterior, are rolul de a proteja cablurile si este rezistenta la apa...

-36%
Vizualizare Rapidă
42 lei 65 lei

Baza pentru camere de tip dome cu 36 de leduri infrarosii. Carcasa bazei este din metal astfel poate fi pusa cu usurinta la exterior, deoarece este rezistenta la apa. Are rolul de a proteja camera si cablurile acesteia...

29 lei 60 lei

Suport cu picior pentru prindere camere de supraveghere  Suportul cu picior pentru prinderea camerelor de supraveghere este realizat din aluminiu si se poate folosi atat la exterior cat si la interior pentru sustinerea unei game mari de camere de supraveghere. Acest accesoriu de prinde si fixare are o lungime de 28 cm si va da posibilitatea de a ..

-42%
Vizualizare Rapidă
119 lei 206 lei

Suport prindere camere de supraveghere pe stalp ICS-SP790 Material: Aluminiu Tip Instalare: prindere pe stalp Culoare: alb Greutate maxima sustinere: 15kg Folosire: interior / exterior (este rezistent la umiditate)..

-40%
Vizualizare Rapidă
129 lei 213 lei

Suport prindere camere de supraveghere pe stalp ICS-SP890 Material: Aluminiu Tip Instalare: prindere pe stalp Culoare: alb Greutate maxima sustinere: 15kg Folosire: interior / exterior (este rezistent la umiditate)  ..

Produsul 1 la 5 din 5 (1 Pagini)

Suporti si Doze Aparente

Suporti si Doze Aparente

Vedetele Categoriei