Suna 0751 226 373

Automatizari porti

Sisteme eficiente de automatizare porti, cu garantie, de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret. 


Cum alegem tipul de automatizare?
Exista doua tipuri: 
- Automatizare porti batante

                                                                                                    center

- Automatizare porti culisante

                                                                                                    

Diferenta dintre cele doua tipuri sta in modalitatea de deschidere si dimensiunea spatiului in care urmeaza sa fie instalate. Oricare dintre acestea va pot asigura confortul si siguranta de care aveti nevoie.

Tipul de automatizare porti batante este cel mai cautat deoarece nu necesita un spatiu foarte mare de instalare si pot reprezenta un real avantaj pentru ansamblele rezidentiale.

Automatizarea portilor culisante necesita un spatiu de doua ori mai mare decat a celor batante si desi sunt mai fiabile sunt recomandate mai mult pentru zone comerciale sau industriale. Modalitatea de deschidere se realizeaza prin culisare, cu ajutorul unei sine.

La ICANSEE puteti gasi o varietate mare de kituri complete de automatizari porti pentru orice tip de zona sau amplasament. Daca detineti deja porti culisante sau batante automatizate, va putem pune la dispozitie, de asemenea si accesorii pentru acestea, printre care enumeram: lampi de semnalizare, telecomenzi, bariere electromagnetice, coloane retractabile, unitati de comanda, fotocelule, motoare etc.
 

6 lei

Cartela interfon Electra Cartela folosita pentru deschiderea unei yale electromagnetice intr-un sistem de interfonie de bloc ELECTRA. Este cea mai folosita cartela de interfon din Romania, Electra fiind cel mai prolific producator de interfoane pentru scari de bloc. Caracteristici principale: · Funcționează cu cititoare RFID 125 KHz · Dist..

60 lei

Amortizor hidraulic cu brat SA-5012AD-sv, cu blocare; Pentru: usi cu greutatea de 25-45 kg; latime usa ≤900mm; Ulei hidraulic termostabil; Viteza de inchidere reglabila; Montare universala: stanga sau dreapta; Culoare: argintiu; Deschidere usa la 135°; Garantie: 24 luni. Categorie Accesorii..

87 lei

Este un mini-interfon audio pentru interior. Se poate folosi impreuna cu videointerfoanele electra de vila sau cu interfoanele digitale Electra. Convorbirea se deschide usor, printr-o simpla apasare, aceasta se desfasoara ca un apel telefonic pe hands free. Durata maxima de convorbire este 2 minute. Daca doriti puteti sa ascultati ce se intampla ..

89 lei

Amortizor hidraulic cu brat SA-6033AD-sv, cu blocare; Pentru: usi cu greutatea de 40-65 kg; latime usa ≤950mm; Ulei hidraulic termostabil; Viteza de inchidere reglabila; Montare universala: stanga sau dreapta; Culoare: argintiu; Deschidere usa la 180°; Garantie: 24 luni. Categorie Accesorii..

89 lei

Doza de derivatie video cu 4 iesiri In aceasta doza de derivatie video se pot conecta maxim 4 terminale video/ audio. Doza are protectie la scurtcircuit, diagnoza si semnalizare luminoasa pe fiecare iesire. In cazul unei defectiuni, doza insularizeaza zona respectiva, restul sistemului ramanand functional. Montajul se poate face pe sina DIN sau pe..

89 lei

Doza de selectie video cu 4 intrari Electra Doza de selectie video Electra cu 4 intrari faciliteaza interconectarea instalatiilor de videointerfon cu panouri exterioare si/sau camere video externe aditionale. Astfel, doza de selectie video este prevazuta cu 4 intrari de semnal video, pentru maxim 4 panouri exterioare (1 principal + 3 aditionale) sa..

109 lei

Amplificator video pe 4 fire cu 4 iesiri Caracteristici principale: · Asigura separarea si amplificarea semnalului video necesar pentru funcrionarea in paralel a maxim 4 terminale video · Diagnoza prezenta tensiune +13.5 Vc.c.–LED verde Conexiuni: · Video IN · Video OUT1 · Video OUT2 · Video OUT3 · Video OUT4 · Alimentare suplimentară +1..

134 lei

Card de proximitate Hikvision, S50+TK4100; dubla tehnologie, RFID 125Khz si MIFARE 13,56Mhz, varianta card subtire; distanta citire: 10cm, dimensiuni: 85.5mm × 54mm × 0.8mm, pachet 25buc Garantie: 36 luni. Categorie Accesorii..

141 lei

Sursa de alimentare auxiliara pentru videointerfoane ELECTRA PSU.VDR02.ELG04 Este o sursa auxiliara pentru suplimentarea cu energie in instalatii cu multe terminale video ( de bloc) sau acolo unde aveti distante foarte lungi pana la 200 metri. Carcasa din plastic ABS ignifugat PA66 Specificatii: • Tensiune de alimentare: 110–230Vc.a./50–60Hz • ..

157 lei

Caracasa eleganta cu design de sticla si taste tactile iluminate Sticla securizata este materialul principal utilizat in realizarea gamei ELECTRA Touch Line, astfel sunt create dispozitive minimaliste de o eleganta atemporala. Sticla folosita este tratata printr-un proces chimic pentru a se intarii, pentru a creste rezistenta la zgarieturi si ..

157 lei

Post interior audio, 4 butoane, Electra ATM.0S402.ELB04. Se poate utiliza ca extensie la sistemele de interfonie electra pe posturi de exterior audio sau video. Design elegant din sticla securizata care se potriveste in cele mai pretentioase case. Terminal audio SMART+ cu 4 fire, creeat cu un design impresionant, din sticla securizata de culoare ne..

185 lei

Sursa de alimentare in comutatie Electra PSU.113V2.BTRR4PSU.113V2.BTRR4 Aceasta sursa de alimentare inlocuieste produsul : SAC.V1A.ACC Sursa de alimentare in comutatie, montaj aparent, 240 x 190 x 84 mm, alba Tensiune de alimentare 110 ...230 V c.a. / 50-60Hz ~ Tensiune de iesire: 13.5Vc.c./2Ac.c. ~ Protectie la fluctuatii de tensiune pe retea ~ P..

212 lei

Sursa de alimentare 4 Fire, videointerfon Electra 1 familie sau bloc SCU cu 4 FIRE si 1 iesire. Se poate folosi pentru instalatii de videointerfonie cu 1 familie sau pentru bloc. Are o carcasa ABS ignifugat cu factor de protectie PA66. Caracteristici principale: • Tensiune de alimentare: 110–230Vc.a./50–60Hz • Tensiune de ieșire: 13.5Vc.c./2Ac...

235 lei

Sursa de alimentare 4 Fire, videointerfon Electra 2-3 familii Se poate folosi pentru instalatii de videointerfonie cu 2 sau 3 familii. Are o carcasa ABS ignifugat cu factor de protectie PA66. Caracteristici principale: • Tensiune de alimentare: 110–230Vc.a./50–60Hz • Tensiune de ieșire: 13.5Vc.c./2Ac.c. • Protecții la scurtcircuit pentru panou ..

240 lei

Sursa de alimentare pentru videointerfoane electra pe 4 fire cu spatiu pentru acumulator. Sursa se potriveste pentru videointerfoane de 1 familie sau pentru bloc si suporta instalarea unui acumulator de 3.4 Ah Specificatii: • Tensiune de alimentare: 110–230Vc.a./50–60Hz • Tensiune de ieșire: 13.5Vc.c./2Ac.c. • Protecții la scurtcircuit..

Produsul 1 la 15 din 73 (5 Pagini)