Stoc Furnizor
Vizualizare Rapidă
5 lei

Cartela interfon Electra Cartela folosita pentru deschiderea unei yale electromagnetice intr-un sistem de interfonie de bloc ELECTRA. Este cea mai folosita cartela de interfon din Romania, Electra fiind cel mai prolific producator de interfoane pentru scari de bloc.  Caracteristici principale:  · Funcționează cu cititoare RFID 125 KHz    · Distanța..

87 lei

Este un mini-interfon audio pentru interior. Se poate folosi impreuna cu videointerfoanele electra de vila sau cu interfoanele digitale Electra.  Convorbirea se deschide usor, printr-o simpla apasare, aceasta se desfasoara ca un apel telefonic pe hands free. Durata maxima de convorbire este 2 minute.  Daca doriti puteti sa ascultati ce se intampla ..

89 lei

Doza de derivatie video cu 4 iesiri  In aceasta doza de derivatie video se pot conecta maxim 4 terminale video/ audio. Doza are protectie la scurtcircuit, diagnoza si semnalizare luminoasa pe fiecare iesire. In cazul unei defectiuni, doza insularizeaza zona respectiva, restul sistemului ramanand functional. Montajul se poate face pe sina DIN sau pe..

89 lei

Doza de selectie video cu 4 intrari Electra Doza de selectie video Electra cu 4 intrari faciliteaza interconectarea instalatiilor de videointerfon cu panouri exterioare si/sau camere video externe aditionale. Astfel, doza de selectie video este prevazuta cu 4 intrari de semnal video, pentru maxim 4 panouri exterioare (1 principal + 3 aditionale) sa..

Stoc Furnizor
Vizualizare Rapidă
109 lei

Amplificator video pe 4 fire cu 4 iesiri Caracteristici principale:   · Asigura separarea si amplificarea semnalului video necesar pentru funcrionarea in paralel a maxim 4 terminale video   · Diagnoza prezenta tensiune +13.5 Vc.c.–LED verde  Conexiuni:  · Video IN  · Video OUT1  · Video OUT2  · Video OUT3  · Video OUT4  · Alimentare suplimentară +1..

141 lei

Sursa de alimentare auxiliara pentru videointerfoane ELECTRA PSU.VDR02.ELG04 Este o sursa auxiliara pentru suplimentarea cu energie in instalatii cu multe terminale video ( de bloc) sau acolo unde aveti distante foarte lungi pana la 200 metri.  Carcasa din plastic ABS ignifugat PA66 Specificatii:  •  Tensiune de alimentare: 110–230Vc.a./50–60Hz  • ..

157 lei

Caracasa eleganta cu design de sticla si taste tactile iluminate   Sticla securizata este materialul principal utilizat in realizarea gamei ELECTRA Touch Line, astfel sunt create dispozitive minimaliste de o eleganta atemporala.    Sticla folosita este tratata printr-un proces chimic pentru a se intarii, pentru a creste rezistenta la zgarieturi si ..

157 lei

Post interior audio, 4 butoane, Electra ATM.0S402.ELB04. Se poate utiliza ca extensie la sistemele de interfonie electra pe posturi de exterior audio sau video. Design elegant din sticla securizata care se potriveste in cele mai pretentioase case. Terminal audio SMART+ cu 4 fire, creeat cu un design impresionant, din sticla securizata de culoare ne..

Stoc Furnizor
Vizualizare Rapidă
185 lei

Sursa de alimentare in comutatie Electra PSU.113V2.BTRR4PSU.113V2.BTRR4 Aceasta sursa de alimentare inlocuieste produsul : SAC.V1A.ACC  Sursa de alimentare in comutatie, montaj aparent, 240 x 190 x 84 mm, alba Tensiune de alimentare 110 ...230 V c.a. / 50-60Hz ~ Tensiune de iesire: 13.5Vc.c./2Ac.c. ~ Protectie la fluctuatii de tensiune pe retea ~ P..

212 lei

Sursa de alimentare 4 Fire, videointerfon Electra 1 familie sau bloc SCU cu 4 FIRE si 1 iesire.  Se poate folosi pentru instalatii de videointerfonie cu 1 familie sau pentru bloc. Are o carcasa ABS ignifugat cu factor de protectie PA66.  Caracteristici principale:  • Tensiune de alimentare: 110–230Vc.a./50–60Hz • Tensiune de ieșire: 13.5Vc.c./2Ac...

235 lei

Sursa de alimentare 4 Fire, videointerfon Electra 2-3 familii  Se poate folosi pentru instalatii de videointerfonie cu 2 sau 3 familii. Are o carcasa ABS ignifugat cu factor de protectie PA66.  Caracteristici principale:  • Tensiune de alimentare: 110–230Vc.a./50–60Hz • Tensiune de ieșire: 13.5Vc.c./2Ac.c. • Protecții la scurtcircuit pentru panou ..

240 lei

Sursa de alimentare pentru videointerfoane electra pe 4 fire cu spatiu pentru acumulator. Sursa se potriveste pentru videointerfoane de 1 familie sau pentru bloc si suporta instalarea unui acumulator de 3.4 Ah Specificatii: • Tensiune de alimentare: 110–230Vc.a./50–60Hz • Tensiune de ieșire: 13.5Vc.c./2Ac.c. • Protecții la scurtcircuit..

264 lei

   Sursa de alimentare pentru videointerfoane electra pe 4 fire cu spatiu pentru acumulator. Sursa se potriveste pentru videointerfoane de 1 familie sau pentru bloc si suporta instalarea unui acumulator de 3.4 Ah Specificatii: • Tensiune de alimentare: 110–230Vc.a./50–60Hz • Tensiune de ieșire: 13.5Vc.c./2Ac.c. • Protecții la scurtcircuit pentru pa..

305 lei

Monitor suplimentar ALB pentru Electra Smart VTM.3S402.ELW04. Cu acest monitor puteti extinde sistemele de videointerfonie cu mai multe monitoare la aceeasi familie.  Este un monitor de interior alb pentru videointerfoane ELECTRA SMART+ care se conecteaza pe 4 fire. Are ecran cu sticla securizata chimic si tastatura touch iluminata.  Caracteristici..

305 lei

Monitor suplimentar pentru seturile Electra Smart VTM.3S402.ELB04. Se pot extinde sistemele de videointerfonie cu mai multe videointerfoane sau interfoane audio la aceeasi familie, in cazul in care se doreste. Caracteristici:  • Terminal smart VIDEO  • Conexiune pe 4 fire • Display: 3,5" TFT-LCD 320 x 240 pixel, COLOR • 4 taste • Montaj aparent • ..

438 lei

Monitor suplimentar 7 inch alb Electra Panoul video de 7” reda imagini de inalta definitie pe tot parcusul apelului, convorbirii si monitorizarii. Vederea noctura este excelenta, la 20 m distanta, chiar si in situatiile in care nu exista deloc iluminat public.  Tastatura Touch este foarte sugestiva si usor de folosit si este iluminata pe tot parcur..

438 lei

Design elegant cu taste touch si suprafata de sticla securizata Materialul principal utilizat in realizarea produselor Electra, din gama Touch LINE este sticla securizata. Aceasta ofera o eleganta minimalista si atemporala. Aceasta a trecut printr-un proces chimic de intari si astfel rezista la zgarieturi si lovituri. Suprafata plana ajuta la o int..

525 lei

Panou video exterior Electra pentru 1 familie  Postul video de exterior face parte din gama Smart. Are un design modern si minimalist, cu un ecran din sticla securizata chimic, carcasa este din aluminiu si are tastatura de tip touch. Alegerea de a utiliza sticla securizata chimic si tastatura Touch in designul panoului contribuie la aspectul premiu..

525 lei

Panou video exterior Electra pentru 1 familie    Acest post video de exterior face parte din gama Smart. Are un design modern, minimalist, cu ecran din sticla securizata chimic, carcasa din aluminiu si tastatura touch. Prin integrarea sticlei securizate chimic si a tastaturii Touch in designul panoului s-a obtinut un aspect premium si, poate cel ma..

525 lei

Panou video exterior Electra pentru 1 familie  Acest post video de exterior face parte din gama Smart a producatorului Electra. Are un design modern si minimalist, cu un ecran din sticla securizata chimic, carcasa este din aluminiu si are tastatura de tip touch. Prin integrarea sticlei securizate chimic si a tastaturii Touch in designul panoului s-..

532 lei

Design GLASS & TOUCH STICLA securizata este materialul esential utilizat in realizarea produselor din gama Touch Line, ceea ce induce o eleganta minimalista si atemporala. Pe langa estetica minimalista, sticla securizata printr-un proces chimic de intarire transfera asupra produselor si alte caracteristici fundamentale: rezistenta la zgarieturi si..

532 lei

Un monitor gandit pentru case moderne Design elegant cu sticla de culoare neagra, care nu se demodeaza niciodata. Sticla este materialul esential pentru noua gama Touch Line, de la Electra. Designul acesta minimalist ofera o eleganta atemporala casei dumneaovastra. Sticla este securizata printr-un process chimic si astfel are o rezistenta crescuta ..

556 lei

Panou video exterior Electra pentru 2 familii  Acest post video de exterior face parte din gama Smart a producatorului Electra. Are un design modern si minimalist, cu un ecran din sticla securizata chimic, carcasa este din aluminiu si are tastatura de tip touch. Prin integrarea sticlei securizate chimic si a tastaturii Touch in designul panoului s-..

556 lei

Panou video exterior Electra pentru 2 familii  Postul video face parte din gama Smart. Are un design modern si minimalist, cu un ecran din sticla securizata chimic, carcasa este din aluminiu si are tastatura de tip touch. Prin integrarea sticlei securizate chimic si a tastaturii Touch in designul panoului s-a obtinut un aspect premium si, poate cel..

556 lei

Panou video exterior Electra pentru 2 familii  Postul video face parte din gama Smart. Are un design modern si minimalist, cu un ecran din sticla securizata chimic, carcasa este din aluminiu si are tastatura de tip touch. Prin integrarea sticlei securizate chimic si a tastaturii Touch in designul panoului s-a obtinut un aspect premium si, poate cel..

580 lei

Panou video exterior Electra pentru 3 familii  Acest post video de exterior face parte din gama Smart a producatorului Electra. Are un design modern si minimalist, cu un ecran din sticla securizata chimic, carcasa este din aluminiu si are tastatura de tip touch. Prin integrarea sticlei securizate chimic si a tastaturii Touch in designul panoului s-..

580 lei

Panou video exterior Electra pentru 3 familii  Acest post video de exterior face parte din gama Smart a producatorului Electra. Are un design modern si minimalist, cu un ecran din sticla securizata chimic, carcasa este din aluminiu si are tastatura de tip touch. Prin integrarea sticlei securizate chimic si a tastaturii Touch in designul panoului s-..

580 lei

Panou video exterior Electra pentru 3 familii  Postul video Electra face parte din gama Smart. Are un design modern si minimalist, cu un ecran din sticla securizata chimic, carcasa din aluminiu si tastatura de tip touch. Prin integrarea sticlei securizate chimic si a tastaturii Touch in designul panoului s-a obtinut un aspect premium si, poate cel ..

602 lei

Panou video exterior Electra pentru 3 familii  Postul video de exterior al producatorului Electra face parte din gama Smart. Acesta are un design modern si minimalist, un ecran din sticla securizata, carcasa din aluminiu si tastatura de tip touch. Prin integrarea sticlei securizate chimic si a tastaturii Touch in designul panoului s-a obtinut un as..

602 lei

Panou video exterior Electra pentru 3 familii  Acest post video Electra face parte din gama Smart. Are un design modern si minimalist, cu un ecran din sticla securizata chimic, carcasa din aluminiu si tastatura de tip touch. Prin integrarea sticlei securizate chimic si a tastaturii Touch in designul panoului s-a obtinut un aspect premium si, poate ..

Produsul 1 la 30 din 41 (2 Pagini)

Interfonie video si audio

Sisteme complete de interfonie / interfonie video pentru siguranta dumneavoastra

Instalarea unui sistem de interfoane sau sistem de videointerfoane este foarte importanta pentru orice locuinta, fie la casa / vila sau intr-un bloc de locatari. Sunt solutii eficiente de intimidare pentru prevenirea traficului nedorit de catre anumite persoane ce pot provoca daune, intr-o anumita zona si de asemenea se poate pastra si o buna conduita (linite, curatenie). Cu ajutorul lor controlati chiar dumneavoastra cu cine intrati in contact prin intermediul unui videointerfon sau interfon.
 

Diferenta dintre un interfon si videointerfon este dupa cum va puteti da seama si din denumiri, partea de video – posibilitatea de a vizualiza chipul persoanei care se afla in fata videointerfonului si de a-i oferi accesul in cladire.
AVANTAJE

  • Nu trebuie sa va deplasati pana la poarta/ usa pentru a oferi accesul persoanelor care va viziteaza
  • In cazul unui interfon puteti auzi cine va contacteaza
  • In cazul unui videointerfon puteti vizualiza si auzi cine se afla la usa
  • Se pot instala in orice locatie
  • Practice si usor de utilizat / configurat
  • Se pot configura si cu un convertor IP pentru a avea control direct pe pe telefonul mobil
  • Interfoanele si videointerfoanele sunt prevazute cu cartele sau tag-uri pentru acces
  • Tin departe persoanele cu intentii de furt sau de vatamare a persoanelor dragi dumneavoastra 

.

Vedetele Categoriei