Necesitatea camerelor de supraveghere video in parcari

 

 

In articolul de saptamana aceasta, vom discuta putin despre necesitatea unui sistem de supraveghere video, pentru supravegherea parcarilor auto din cadrul unui supermarket sau a unui centru comercial.
De obicei parcarile mall-urilor, supermarketurilor, pot fi locatii posibile pentru potentialii infractori.Colturi intunecate, spatiile inguste, pe un nivel sau mai multe din parcarile supraetajate, sunt preferate de catre acesti infractori, pentru a putea sa isi desfasoare “activitatea”  cu mai multa usurinta si lejeritate.
O parcare cu o iluminare buna, si dotata cu un sistem de supraveghere video, cu camere plasate strategic in intreaga cladire, poate oferii un grad ridcat securitate pentru clinetii vizitatori.Atunci cand acestia vor simti ca anumite centre comerciale sunt preocupate de securitatea lor , clientii vor continua sa foloseasca in mod frecvent un mall sau hypermarket si pe viitor.


Cum puteti maximiza siguranta in parcare?

      Exista mai multe moduri de a face parcarile pe un singur nivel sau multi-nivel mult mai sigure.Soluatia cea mai simpla si eficienta este cu ajutorului unui sistem de supraveghere video profesional.
Daca doriti si aveti de gand sa instalati un sistem de securitate video, ar trebui sa luati in considerare urmatoarele aspecte:
– sa asigurati un iluminat mai bun in zonele cheie precum : intrari/iesiri , lifturi sau casa scarilor.
– sa se monteze camere cu rezolutie de minim 600 linii TV , cu lentila varifocala.
– sa folositi camere de supraveghere video cu meniu OSD , si cu un numar de leduri cat mai mare, pentru o supraveghere foarte buna in zonele cu iluminat scazut, pentru a fi mult mai usor de indentificat un posibil furt.
-plasarea camerelor de supraveghere asfel incat, lumina farurilor de la masini ,sau cea din parcare sa nu afecteze sau sa orbeasca obiectivul camerei, sau prin folosirea functie HLC din meniul OSD.
-camerele sa fie foarte rezistente la socuri sau acte de vandalism, pentru ca o camera care are o carcasa metalica, poate oferii dovezi solide pana cand aceasta este distrusa sau scoasa din functiune.

La intrarea in incinta parcarior sau cea a centrului comercial , se recomanda instalarea unor camere cu o rezolutie de 600 linii tv pentru a o supraveghere cat mai buna.De preferat se poate montan langa aceste camere, o camera cu sistem “linces plate” (numar inmatriculare), pentru a exista o inregistrare in cazurilor furtului auto, iar aceasta camera poate inregistra numerele de inmatriculare ale fiecarei masini la intrare si iesire, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.
Montarea camerelor cu sistem “linces plate” se face in locurile in care traficul este controlat de o bariera electrica sau de personalul de securitate, deoarece aceasta camera trebuie sa poatea inregistra numarul de inmatriculare a unei masini in miscare.

In cazul unui accident sau infractiuni, veti avea o înregistrare a marcii vehiculului, modelul, si numarul de înmatriculare – din pacate din cele observate de noi dublarea camerei de citire a numarului de inmatriculare cu o camera care sa inregistreze si ocupantii din fata ai masinii nu prea se face ceea ce consideram ca este o mare eroare.

Avantaje:

Camerele de supraveghere  video montate si amplasate la vedere pot ajuta in urmatoarele situatii:

-descurajarea infractiunilor care au ca obiect atacarea unor persoane vulnerabile (femei gravide , persoane in varsta, sau orice alta persoana care nu se poate apara).
-descurajarea hotilor de masini sau de bunuri din masina.
-descurajarea actelor de vandalism.
-identificarea oricarui vehicul suspect.
-ajuta personalul de scuritate sa alerteze autoritatilor cu privire la orice activitate suspecta.
-avantajul personalului de securitate de a pune la dispozitie organelor abilitate dovezi incriminatorii despre orice eveniment petrecut sub supravegherea camerelor video.
-furnizarea dovezilor necesare in cazul in care se petrece un accident.

Supravegherea video poate furniza informatii si mijloace de identificarea si urmarirea infractorilor si ridica gradul de securitate in locatiile in care acesta este amplasat, si oferta clientilor dumneavoastra un nivel ridicat de protectie, de care acestia beneficiaza gratuit.

 

 

 

 

Inca din 2005, pasiunea mea fata de tehnologie s-a concretizat prin deschiderea unui magazin online de camere de supraveghere. De mai bine de 10 ani, ma ocup doar de sisteme de supraveghere video si am testat personal cam tot ce se poate in acest domeniu. Desi tehnologia are o dinamica destul de mare, este in continua dezvoltare si descoperirea inovatiilor in domeniu ne-au tinut mereu pe primul loc. Sunt mandru ca am putut satisface nevoia de supraveghere video a mii de clienti din toata tara si de peste hotare. Afirm cu bucurie faptul ca avem clienti recurenti dupa atatia ani, oameni care au avut si continua sa aiba incredere in deja consacratul brand ICANSEE. Desi concurenta este din ce in ce mai mare, ICANSEE se diferentiaza de restul competitiei prin extrem de multe componente precum livrarea rapida in toata tara, testarea si verificarea produselor comercializate astfel incat acestea sa fie cele mai noi si mai performante de pe piata si bineinteles nu in ultimul rand, importator fiind, asiguram cel mai mic pret din tara. Voi fi foarte obiectiv in recenziile pe care le voi face pe site si voi incerca sa va indrum cat mai bine in alegerea sistemului sau componentelor potrivite. Va multumesc pentru incredere !

Comentariu

*

captcha *