Camera de supraveghere ICSFE40-500 IP Rezolutie 5MP - HD Lentila Varifocala 2,8-12mm Night Vision 40m

1,546 lei 1,665 lei -7%
Fără TVA: 1,299 lei
Brand-uri I CAN SEE
Codul produsului: ICSFE40-500
Stoc În stoc

OPŢIUNI DISPONIBILE

Cele mai vândute

Descrierea produsului

Vizibilitate zi/noapte


 

Camera model ICSFE40-500 este un model de camera IP, cu imagine Full HD, color, de 5 MP - 2592×1920, rezolutia care va ofera cele mai buna claritate pe imagine HD, pentru tehnologia IP. De asemenea pe timp de noapte vizibilitatea exista, datorita ledurilor infrarosii ce transforma imaginea color, in imagine alb-negru.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

  Night Vision cu 36 Leduri Infrarosii Mari


Coroana de leduri infrarosii face posibila inregistrarea pe timp de noapte, numita si night vision. Cele 36 de leduri IR mari se aprind automat atunci cand nu exista lumina suficienta in perimetrul supravegheat si poate bate pana la o distanta de aproximativ 40 de metri.

 

 

 

 

 

Senzor de imagine si rezolutie


 

 

​Senzorul de captare al imaginii pentru acest model este de tip CMOS 1/2.5" si ofera imagini de calitate pe timp de zi. Rezolutia de 5 MP - 2592×1920 pixeli, ajuta la distingerea detaliilor pana la ~ 40 de metri. 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carcasa si design


 

Carcasa camerei ICSFE40-500, este una robusta si ideala pentru conditiile de exterior. Cu ajutorul factorului de protectie IP66 rezista cu succes la conditii de umiditate crescuta, praf sau jeturi de apa puternice. Parasolarul este inclus in pachetul camerei si poate fi reglat mai in fata sau mai in spate depinzand de directia in care bate soarele, astfel incat sa nu afecteze inregistrarea video.

 

 

 

 

 

 Oriunde, oricand


 

Prin tehnologia IP aveti posibilitatea vizualizarii directe pe internet a camerei de supraveghere, fara a fi nevoie sa achizitionati un sistem de inregistrare si totodata sa alimentati camera prin acelasi cablu de internet. Este o camera stand-alone care are nevoie doar de un calculator pentru a putea fi vizualizata live, insa pentru a capta inregistrarile, va avea nevoie de un NVR - sistem de inregistrare specific pentru camerele IP.

 

      

             

 

           

 

 

 

Scrie o recenzie

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Ultimele Apariții

Ai putea avea nevoie si de...

55 lei    70 lei  
68 lei    118 lei  
24 lei    42 lei  
49 lei    60 lei