ICSMV-IP, Rezolutie Full HD, Lentila Varifocala 2,8-12mm, IR CUT, Night Vision 40m, ONVIF

385 lei 511 lei -25%
Fără TVA: 324 lei
Brand-uri I CAN SEE
Codul produsului: ICSMV-IP
Stoc În stoc

Vedere

                     

OPŢIUNI DISPONIBILE

Cele mai vândute

Descrierea produsului

                     

Vizibilitate pe timp de zi si noapte


 

Modelul de camera IP, ICSMV-IP, poate vizualiza pe timp de zi si de noapte la calitate Full HD, cu ajutorul unei tehnologii avansate, special conceputa pentru camerele IP. Imaginea pe timp de noapte va fi transformata din imagine color, in imagine alb-negru datorita ledurilor infrarosii pe care le detine.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

  Night Vision 40 metri


 

Ledurile infrarosii, 42 la numar, fac posibila vizibilitatea pe timp de noapte pana la aproximativ 40 de metri, ideal pentru orice spatiu de exterior, mai ales pentru ca acestea se aprind automat, la detectie de luminozitate scazuta in perimetrul supravegheat.

Camerele IP prezentate sunt compatibile cu NVR-uri ce suporta protocol ONVIF.

 

 

 

 

Senzor de imagine performant SONY si rezolutie Full HD


 

Senzorul de imagine care face posibila transmisia datelor catre un sistem de inregistrare sau catre un monitor, este de tip SONY CMOS, o tehnologie foarte buna pentru imagini clare in transmisie IP.

Rezolutia este de 1.3MP sau 2MP Full HD cele mai bune rezolutii pentru o supraveghere video la o calitate profesionala.

Lentila camerei este de tip varifocal, ceea ce inseamna ca puteti regla focusul lentilei mai aproape sau mai departe intre valorile 2,8-12mm, pentru o mai buna vizualizare a obiectivului pe care doriti sa il supravegheati.

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carcasa si design


 

Carcasa de culoare alba cu rezistenta in timp pentru o supraveghere fara probleme in orice fel de conditie atmosferica. Aceasta poate rezista la temperaturi minime de -10 grade si maxime de +50 grade.  Poate fi pozitionata usor, oriunde la exterior, avand diblurile si suruburile necesare instalarii, incluse gratuit.

 

 

 

 

 

 Oriunde, oricand prin IP-ul static


 

Prin tehnologia IP puteti vizualiza direct pe internet camera de supraveghere, fara a fi nevoie sa achizitionati un sistem special de inregistrare, pentru ca detinde deja un IP static la care va puteti conecta de oriunde din lume. Poate fi numita o camera stand-alone, deoarece nu este dependenta de un NVR pentru a transmite pe internet. Sistemul de inregistrare este strict pentru a capta inregistrarile pe termen lung, iar vizualizarea LIVE se poate face prin conectarea directa la un monitor sau direct online pe adresa acestui model.

      

             

 

           

 

Scrie o recenzie

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Ultimele Apariții

Ai putea avea nevoie si de...

55 lei    70 lei  
68 lei    118 lei  
24 lei    42 lei  
69 lei    119 lei  
49 lei    60 lei