Camera IP de supraveghere 20 metri ICSS-IP2400S, Rezolutie Full HD, Lentila Fixa 3,6mm,

268 lei 399 lei -33%
Fără TVA: 225 lei
Brand-uri I CAN SEE
Codul produsului: ICSS-IP2400S
Stoc În stoc

Vedere

                     

OPŢIUNI DISPONIBILE

Cele mai vândute

Descrierea produsului

                     

Camere color de inalta calitate, cu functie de night vision


 

Camerele IP prezentate transmit imagini color si sunt destinate pentru spatiile de interior sau exterior, datorita dimensiunilor mici. Cu ajutorul acestora puteti vizualiza atat ziua, cat si noaptea inregistrarile video, la calitate impecabila.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

  Night Vision pana la 20 metri


 

Cele 18 leduri infrarosii ajuta la vizibilitatea pe timp de noapte pana la aproximativ 20 de metri. Impreuna cu filtrul IR CUT ajuta la o vizibilitate sporita transformand imaginea color in format alb-negru, datorita spectrului infrarosu.

Camerele IP prezentate sunt compatibile cu NVR-uri ce suporta protocol ONVIF.

 

 

 

 

Senzor performant si rezolutie Full HD 


 

Modelul ICSS-IP2400S beneficiaza de un senzor performant, inbunatatit tip SONY EXMOR 1/2.9" si rezolutie Full HD 1080p (1920x1080).

Pe langa un senzor performant, beneficiati si de calitatea excelenta pe vizualizarea LIVE, la  cele mai bune rezolutii pentru o supraveghere video profesionala pe tehnologie IP.

Prin intermediul lentilei fixe de 3,6mm, veti putea surprinde imagini la un unghi aproximativ de 80 de grade, perimetral.

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carcasa rezistenta la apa si design ingenios


 

Carcasa cu un design ingenios ce poate fi pozitionata oriunde pe perete sau tavan. Suportul camerei protejeaza cablurile contra vandalismului si conditiilor atmosferice ( -10 grade  +50 grade). Inclus gratuit in pachet aveti: parasolarul reglabil, dibluri si suruburi, manual.

 

 

 

 

 Vizualizezi camerele LIVE oriunde si oricand


 

O camera IP nu depinde neaparat de un sistem de inregistrare datorita faptului ca detine deja un IP static la care va puteti conecta oricand, insa nu va permite vizualizarea unor inregistrari din urma. Pentru captarea de date pe termen lung recomandam folosirea camerelor ICSS-IP impreuna cu un NVR compatibil ONVIF.

      

             

 

           

 

Scrie o recenzie

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Ultimele Apariții

Ai putea avea nevoie si de...

55 lei    70 lei  
68 lei    118 lei  
24 lei    42 lei  
49 lei    60 lei