ICSP-UHD1000, UHD, HIBRID 3 in 1, Dome Plastic, Rezolutie HD, IR CUT, 24 IR, Lentila 3.6mm, Night Vision 20M, Meniu OSD

59 lei 143 lei -58%
Fără TVA: 50 lei
Codul produsului: ICSP-UHD1000
Stoc Nu este în stoc

Vedere

  

OPŢIUNI DISPONIBILE

Cele mai vândute

Descrierea produsului

        

Calitate garantata!


Tehnologia de ultima generatie UHD ofera cea mai buna transmisie digitala pe fir analog (coaxial), Acest lucru inseamna ca veti beneficia de o imagine mult mai clara decat orice camera obisnuita, la o calitate: HD 720p.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Vizibilitate pe timp zi si de noapte 


 

Camerele de supraveghere color cu leduri infrarosii sunt ideale deoarece va protejeaza locuinta sau afacerea si pe timp de noapte cu ajutorul ledurilor infrarosii. Acestea se aprind automat datorita unui senzor. Lumina transmisa de acestea este invizibila pentru ochiul uman.

Acest model dispune de 18 leduri IR de tip SMD, ceea ce inseamna ca veti putea vizualiza pana la 20 de metri distanta.

 

 

 

Calitatea imaginii, senzorul si lentila camerei


Modelul ICSP-UHD1000 ofera o imagine de calitate HD 720p, mai exact 1280x720px si detine un senzor de imagine performant.

Lentila camerei este de 3,6mm ceea ce inseamna ca veti avea un unghi vizual fix de aproximativ 80-90 de grade.

Camera poate fi conectata la orice tip de DVR! Meniul OSD ii permite camerei sa fie schimbata in orice tenologie: AHD, CVI sau TVI.

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

Carcasa si design


Cele mai recomandate carcase pentru interior sunt cele din plastic, deoarece sunt destul de rezistente la temperaturi de -10 ℃ si +50℃, insa daca exista umiditate crescuta sau temperaturi mai scazute de -10 grade acestea nu se vor crapa, dar nu vor mai reusi sa protejeze tehnologia din interior (senzorul de imagine, lentila si cablurile care sunt destul de sensibile la astfel de factori), fapt ce va duce la defectiunea camerei sau a semnalului.

Detine un design placut si o carcasa ce va permite ajustarea directiei de vizualizare, glisand-o usor sus, jos sau stanga, dreapta. 

 

 

 

 

Supraveghere de la distanta cu ajutorul unui DVR 


 

Acest model este compatibil cu video recordere de tip AHD, CVI sau TVI, ce pot transmite mai departe datele in timp real, pe un smartphone, tableta sau PC, oriunde in lume.

Numai cu un sistem complet de supraveghere video puteti securiza pe termen indelungat, fara griji, locuinta sau afacerea dumneavoastra.

 

      

             

 

           

 

Scrie o recenzie

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Ultimele Apariții

Ai putea avea nevoie si de...

55 lei    70 lei  
68 lei    118 lei  
475 lei    594 lei  
199 lei    237 lei