Camere IP

Camere de supraveghere IP interior la pret de depozit fara intermediari

79 lei 105 lei

Splitter POE cu ajutorul caruia puteti alimenta camerele IP/IP-Wireless direct prin cablul RJ45...

Stoc Furnizor
-46%
Vizualizare Rapidă
199 lei 369 lei

         Camera de supraveghere ICS-ipBEC360 in forma de bec FHD 960P cu unghi de filmare 360° este cel mai potrivit produs pentru orice persoana care doreste sa vada, sa auda si sa poata anunta ceva in timp real. Este potrivita pentru supravegherea camerelor de copii, birourilor sau a unei cantine. C..

249 lei 399 lei

  Camera dome, color, pentru interior sau exterior   Camera ICSA-IP2400S reprezinta o solutie ideala pentru interior sau exterior, oferind o protectie foarte buna datorita carcasei rezistente anti-vandal si componentelor de calitatea I. Garantia acestor produse este de 12 luni si este inclusa in pret. Daca dorit..

249 lei 546 lei

                      Calitate Full HD pe timp de zi si de noapte Camera IP ICSL-IP2000S prezentata transmite imagini color pe timop de zi si imagini alb-negru pe timp de noapte. Este conceputa special pentru interior sau exterior, datorita dimensiunilor mici. Cu ajutorul ledurilor incorporate puteti vizualiza atat zi..

268 lei 399 lei

                      Camere color de inalta calitate, cu functie de night vision   Camerele IP prezentate transmit imagini color si sunt destinate pentru spatiile de interior sau exterior, datorita dimensiunilor mici. Cu ajutorul acestora puteti vizualiza atat ziua, cat si noaptea inregistrarile video, la calitate impecab..

269 lei 582 lei

  Supraveghere color la cea mai buna calitate pentru interior sau exterior Camera ICSAV-IP2400S este ideala pentru interior sau exterior, datorita faptului ca au o carcasa foarte rezistenta in timp la orice fel de conditii atmosferice, mai ales umditate crescuta si praf. Este un produs de o calitate foarte buna la care beneficiati de garantie ..

289 lei 356 lei

  Camera dome, color, pentru interior sau exterior   Camera ICSA-IP2000 reprezinta o solutie ideala pentru interior sau exterior, oferind o protectie foarte buna datorita carcasei rezistente anti-vandal si componentelor de calitatea I. Garantia acestor produse este de 12 luni si este inclusa in pret. Daca doriti..

Pre-Comandă (5-7 zile)
Vizualizare Rapidă
299 lei

                                                                        Camera de supraveghere Camera de supraveghere interior PTZ Ip Wireless, Perimetrala 360 Grade, ..

356 lei 475 lei

O camera de supraveghere foarte buna pentru exterior, din gama IP-Wireless, marca ICANSEE. Dispune de 36 de leduri IR pentru o vizualizare de 30 de metri distanta, pe timp de noapte. Lentila camerei este fixa cu valoarea de 3,6mm, ceea ce inseamna ca veti avea un unghi vizual de 80 de grade. Senzorul CMOS si rezolutia de 0.3MP sunt suficiente pentr..

356 lei 546 lei

Caracteristici: - Porturi PoE : 4 Canale - Distanta 100m - Rata Transmisie: 10 /100 Mbps - Standard Internet: IEEE 802.3af - Output Alimentare POE pentru fiecare canal in parte: 15.4 Watts - Frecventa: 1.6 Gbps. - Mod Comunicare: Full-Duplex si Half-Duplex. - Functie: POE, SNMP, VLAN  - Ofera alimentare pe cablu FTP/UTP - Indicatoare led pentru mo..

385 lei 511 lei

                      Vizibilitate pe timp de zi si noapte   Modelul de camera IP, ICSMV-IP, poate vizualiza pe timp de zi si de noapte la calitate Full HD, cu ajutorul unei tehnologii avansate, special conceputa pentru camerele IP. Imaginea pe timp de noapte va fi transformata din imagine color, in imagine alb-negru dator..

429 lei 570 lei

                      Vizibilitate pe timp de zi si noapte   Modelul de camera IP, ICSLV-IP, poate vizualiza pe timp de zi si de noapte la calitate Full HD, cu ajutorul unei tehnologii avansate, special conceputa pentru camerele IP. Imaginea pe timp de noapte va fi transformata din imagine color, in imagine alb-..

449 lei 558 lei

                      Camere color de inalta calitate, cu functie de night vision   Camerele IP Wireless prezentate transmit imagini color si sunt destinate pentru spatiile de interior sau exterior, datorita dimensiunilor mici. Cu ajutorul acestora puteti vizualiza atat ziua, cat si noaptea inregistrarile video, la calitat..

458 lei 630 lei

                      Vizibilitate pe timp de zi si noapte   Modelul de camera IP, ICSLV-IP-POE, poate vizualiza pe timp de zi si de noapte la calitate Full HD, cu ajutorul unei tehnologii avansate, special conceputa pentru camerele IP. Imaginea pe timp de noapte va fi transformata din imagine color, in imagine ..

495 lei 743 lei

- Camera mini wireless ICSMINI-7QHD, rezolutie HD 720p/ 1MP (1280x720px); - 5 leduri infrarosii pentru night vision pana la 3 metri; - Posibilitate de a inregistra pe card micro SD (pana la maxim 32GB - nu este inclus); - Tehnologie Wifi point-to-point; - Vizualizare de la distanta pe telefon cu sistem iOS sau Android prin aplicatia gratuita "9527"..

Produsul 1 la 15 din 19 (2 Pagini)