Suna 0751226373

DVR, 4 canale video, 4 canale audio, Rezolutie Full D1, Vizualizare pe internet, ICS-KING

383 lei 475 lei -19%
Fără TVA: 322 lei
Brand-uri I CAN SEE
Codul produsului: ICS-KING V2
Stoc În stoc

OPŢIUNI DISPONIBILE

Descrierea produsului

DVR ICS-KING V2 4 canale video, 4 canale audio, Rezolutie Full D1

Sistem de inregistrare model ICS-King V2 cu 4 canale video si 4 canale audio, ideal pentru conectarea a 4 camere de supraveghere si 4 microfoane. Puteti configura sistemul ideal cu acest digital video recorder, deoarece va ofera o rezolutie impecabila la inregistrare Full D1, pe fiecare canal in parte la 25 de cadre pe secunda. Eficienta si rapiditate la calitate foarte buna a imaginii si cu ajutorul compresiei H.264, care va economiseste spatiu pe hard-disk, iar imaginile ruleaza fara intreruperi.

*Hard-Disk-ul nu este inclus in pretul produsului

Cea mai buna rezolutie in timp real pentru un DVR - Full D1


Inregistrarea se face la rezolutia D1, sau Full D1 ceea ce inseamna ca veti avea calitate completa la rezolutia D1 pentru fiecare canal in parte.Modelul este compatibil cu camere analog sau AHD.

Posibilitatea vizualizarii LIVE in mai multe moduri


Modelul ICS-KING V4 va ofera multiple posibilitati de vizualizare a locului supravegheat, pentru o imagine de ansamblu. Impartirea ecranului se poate face in mai multe variante, PIP (Picture in Picture) adica poza mare cu poza mica in acelasi cadru, QUAD - 4 camere individuale pe acelasi ecran si COMPLET, o singura camera pe tot ecranul.

Vizualizare pe smartphone, tableta, laptop sau PC, prin internet, de oriunde din lume


Vizualizarea pe telefonul mobil, tableta sau laptop/PC este extrem de simpla, prin intermediul internetului si a unui IP static, obtinut de la providerul dumneavoastra de internet la un cost mic. Este cea mai buna solutie pentru momentele in care faceti deplasari in afara orasului sau chiar si in afara tarii, deoarece va veti putea conecta imediat la DVR si veti vizualiza LIVE ce se petrece in locul pe care il supravegheati.

Functie de detectie de miscare - extrem de utila pentru orice utilizator


Detectia de miscare la un digital video recorder este extrem de importanta pentru orice utilizator deoarece cu ajutorul ei puteti economisi curent si timp. In loc sa cautati prin nenumaratele inregistrari un anumit eveniment, DVR-ul va arata exact momentul cand acesta s-a petrecut.

Vizualizare simultana pe TV si monitor prin iesirile TV/ VGA/ HDMI


Sistemul de inregistrare ICS-KING V2 are in spatele acestuia 3 iesiri: TV/VGA/HDMI, la care puteti conecta simultan sau individual, un televizor, un monitor, iar prin portul HDMI puteti beneficia si de audio si de video pe un monitor sau televizor de generatie noua.

Acces facil pe internet prin intermediul unui browser


Aplicatia pentru DVR se poate instala de pe CD-ul de instalare din pachet sau direct din browser dupa ce a avut loc introducerea in bara de search a IP-ului DVR-ului. Recomandat este browserul Internet Explorer dar poate merge si pe alte browsere. Dupa ce au fost realizate setarile necesare puteti intra de oriunde in lume pe acel IP si puteti vizualiza camerele de supraveghere, pentru ca toate acestea sa fie posibile aveti nevoie de un IP static.Va puteti conecta la Internet Explorer, orice versiune. Dupa ce va conectati la acesta urmati pasii de instalare de pe CD-ul produsului, aflat in pachetul acestuia (veti avea nevoie sa instalati un plug-in de Active-X). Aplicatia va ajuta sa vedeti camerele de supraveghere oricand doriti, fie ca sunteti la acasa sau in vacanta.

Compatibil cu orice sistem de operare de la Windows


DVR-ul ICS-King V2 este compatibil cu orice sistem de operare de la Windows. Instalarea programului este extrem de simpla pe Windows, va trebui doar da dati click pe "next" pana cand programul de gestiune isi va termina treaba.

Soft GRATUIT de gestiune si vizualizare


Softul de gestiune oferit GRATUIT de ICANSEE, numit si CMS - content management sistem este un program incredibil de simplu pentru vizualizarea camerelor de supraveghere, acesta vine in limba engleza, insa nu este singura limba disponibila in care acesta poate reda informatii.

Alerta instanta prin e-mail la detectie de miscare


Odata instalat, programul CMS va ofera posibilitatea de a seta anumite date, foarte importante pentru functionalitatea completa a acestuia. Una dintre functiile pe care le puteti seta este functia de alerta prin e-mail, pur si simplu dati comanda DVR-ului sa trimita alerta la anumite adrese de e-mail si acesta va actiona instant, doar atunci cand este nevoie, spre exemplu atunci cand detecteaza miscare in perimetru.

Salvarea datelor intr-un mod facil


Stocarea datelor se poate face prin intermediul unui Hard-Disk, acesta trebuie achizitionat separat deoarece nu vine impreuna cu acest sistem de inregistrare. Modelul ICS-King V2 de 4 canale poate suporta pana la 2 TB HDD. In cazul in care doriti sa realizati un back-up de date inainte ca DVR-ul sa rescrie puteti face acest lucru prin conectarea unui stick, in port-ul USB 2.0.O alta posibilitatea este furnizarea datelor pe un server FTP prin internet.

Cea mai buna compresie posibila pentru un DVR


Compresia video este H.264, aceasta va ofera cea mai buna calitate a imaginii pentru un sistem de inregistrare este practica pentru economia spatiului pe hard, oferind un plus de rapiditate. Printre compresiile din generatiile trecute si de o calitate mai slaba enumeram: MPEG-4 si MPEG-2 diferentele le puteti observa in imaginea alaturata.

Accesul mai multor utilizatori cu diferite drepturi de vizualizare


Accesul de la distanta se poate face in mai multe moduri de catre mai multi utilizatori. User-ul principal poate seta toate aceste lucruri direct din soft. Se poate oferi drept doar de vizualizare LIVE; de redare a inregistrarilor; de setare a camerelor; de setare a inregistrarilor; stabilirea unui orar de inregistrare si/sau detectie de miscare, practic este cel mai complex DVR la ora actuala care ofera cele mai bune posibilitati de acces si gestiune.

Compatibil cu platforme mobile smart


Acest model este compatibil cu platforme de smartphone precum: Android, Symbian, Blackberry, Windows, Iphone, etc. Conexiunea la acestea se poate face prin instalarea unei aplicatii de pe CD-ul furnizat impreuna cu DVR-ul, iar accesul la date se poate face printr-un user si o parola.

Acces usor si prin internet 3G


Sistemul de inregistrare poate fi accesat si de pe un telefon mobil cu internet 3G, teoretic nu conteaza ce tip de internet aveti, atata timp cat puteti accesa o adresa de internet si puteti instala aplicatii.

Comenzi multiple fara intreruperi


Pentru ca aveti in fata un DVR ideal pentru orice sistem de supraveghere video, veti avea putea avea acces la mai multe functii de operare: back-up de date, vizualizare pe mobil si PC, redarea inregistrarilor, vizualizare LIVE.

Incredere, siguranta si liniste oriunde si oricand


Va asiguram ca dupa ce veti instala acest sistem de inregistrare, veti avea linistea si pacea de care aveati nevoie, 24 din 7, oricand de oriunde! Deoarece pentru noi este importanta siguranta dumneavoastra.

SUPORT TEHNIC GRATUIT

Daca aveti nelamuriri, ne puteti contacta la nr. de telefon:

0751 CAMERE (0751 22 63 73) sau 0723 50 69 10 !

CUMPARA ACUM!

Scrie o recenzie

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Cele mai vândute

-35% Camera Auto Full HD ICSAUTO-HD200, All in One, cu DVR, monitor LCD, inregistrare audio si stocare pe card
149 lei    230 lei  
-33% Camera Auto pentru Marsarier model ICSAUTO-02, 420 linii, Lentila Pinhole 3.7mm, Night Vision
159 lei    238 lei  
-37% Camera de exterior Wireless, cu slot pt sd card, audio, microfon si alarma ICS-ip2000CWE
299 lei    475 lei  
-25% Camera de supaveghere ICSFE20-60W, IP-Wireless, Rezolutie 0.3MP, Lentila Fixa 3,6mm, Night Vision 30m
356 lei    475 lei  
-69% Camera de supraveghere exterior, 1MP, Rezolutie HD, Vedere pe timp de noapte 80 m, UHD, ICSXL-UHD1000
149 lei    475 lei  
-17% Camera de supraveghere exterior, 2.4MP, Rezolutie FULL HD, Senzor Sony, Vedere pe timp de noapte 60 m, Lentila Varifocala, UHD, ICSLW-UHD2400S
499 lei    599 lei  
-34% Camera de supraveghere exterior, 2.4MP, Rezolutie FULL HD, Senzor Sony, Vedere pe timp de noapte 60 m, UHD, ICSL-UHD2400S
159 lei    242 lei  
-33% Camera de supraveghere exterior, 2.4MP, Rezolutie FULL HD, Vedere pe timp de noapte 30 m, UHD, ICSS-AHD2400
119 lei    177 lei  
-76% Camera de supraveghere exterior, 2MP, Rezolutie FULL HD, Vedere pe timp de noapte 40 m, AHD, ICSM-AHD2000
119 lei    500 lei  
-69% Camera de supraveghere exterior, 5MP, Rezolutie SUPER HD, Vedere pe timp de noapte 20 m, AHD, ICSS-UHD5000S
149 lei    484 lei  
-20% Camera de supraveghere ICSFE30-100W, IP-Wireless, Rezolutie HD 720p, Lentila fixa 3,6mm, Night Vision 30m
449 lei    558 lei  
-7% Camera de supraveghere ICSFE40-500 IP Rezolutie 5MP - HD Lentila Varifocala 2,8-12mm Night Vision 40m
1,546 lei    1,665 lei  
-25% Nou Camera de supraveghere interior / exterior, 2.1MP, Rezolutie FULL HD, Vedere pe timp de noapte 20 m, AHD, ICSP-AHD2000
89 lei    119 lei  
-30% Camera de supraveghere interior / exterior, 2.4MP, Rezolutie Full HD, Senzor Sony, Vedere pe timp de noapte 20 m, UHD, ICSA-UHD2400S
119 lei    170 lei  

Ai putea avea nevoie si de...

-42%
69 lei    119 lei  
234 lei
199 lei
-7%
332 lei    356 lei  
-23%
219 lei    284 lei  
65 lei