Suna 0751 226 373

Camere Wireless

Camere Wireless

177 lei 475 lei

O camera de supraveghere foarte buna pentru exterior, din gama IP-Wireless, marca ICANSEE. Dispune de 36 de leduri IR pentru o vizualizare de 30 de metri distanta, pe timp de noapte. Lentila camerei este fixa cu valoarea de 3,6mm, ceea ce inseamna ca veti avea un unghi vizual de 80 de grade. Senzorul CMOS si rezolutia de 0.3MP sunt suficiente pentr..

237 lei 558 lei

Camere color de inalta calitate, cu functie de night vision Camerele IP Wireless prezentate transmit imagini color si sunt destinate pentru spatiile de interior sau exterior, datorita dimensiunilor mici. Cu ajutorul acestora puteti vizualiza atat ziua, cat si noaptea inregistrarile video, la calitat..

299 lei 475 lei

    Camera de supraveghere Double Light Wifi IP este alegerea potrivita pentru orice persoana care doreste sa vada, sa auda si sa poata anunta ceva in timp real. Este potrivita pentru supravegherea curtii, a zonei unde pozitionata cusca cainelui sau intrarea in curte. In acest fel le putem spune vecinilor ca nu suntem acasa sau putem..

299 lei 357 lei

                                                                        Camera de supraveghere Camera de supraveghere interior PTZ Ip Wireless, Perimetrala 360 Grade, ..

499 lei 1,785 lei

Camera De Exterior Wireless rotativa PanTilt, Cu Slot Pt Sd Card, Audio, Microfon Si Alarma ICS-Ip2000PTCWE    Camera de supraveghere Double Light Wifi IP este alegerea potrivita pentru orice persoana care doreste sa vada, sa auda si sa poata anunta ceva in timp real. Este potrivita pentru supravegherea curtii, a zonei unde pozitiona..

Produsul 1 la 5 din 5 (1 Pagini)