Suna 0751 226 373

Electra

Electra

Stoc Furnizor
109 lei

Amplificator video pe 4 fire cu 4 iesiri Caracteristici principale:   · Asigura separarea si amplificarea semnalului video necesar pentru funcrionarea in paralel a maxim 4 terminale video   · Diagnoza prezenta tensiune +13.5 Vc.c.–LED verde  Conexiuni:  · Video IN  · Video OUT1  · Video OUT2  · Video OUT3  · Video OUT4  · Alimentare suplimentară +1..

Stoc Furnizor
6 lei

Cartela interfon Electra Cartela folosita pentru deschiderea unei yale electromagnetice intr-un sistem de interfonie de bloc ELECTRA. Este cea mai folosita cartela de interfon din Romania, Electra fiind cel mai prolific producator de interfoane pentru scari de bloc.  Caracteristici principale:  · Funcționează cu cititoare RFID 125 KHz    · Dist..

Stoc Furnizor
89 lei

Doza de derivatie video cu 4 iesiri  In aceasta doza de derivatie video se pot conecta maxim 4 terminale video/ audio. Doza are protectie la scurtcircuit, diagnoza si semnalizare luminoasa pe fiecare iesire. In cazul unei defectiuni, doza insularizeaza zona respectiva, restul sistemului ramanand functional. Montajul se poate face pe sina DIN sau pe..

Stoc Furnizor
89 lei

Doza de selectie video cu 4 intrari Electra Doza de selectie video Electra cu 4 intrari faciliteaza interconectarea instalatiilor de videointerfon cu panouri exterioare si/sau camere video externe aditionale. Astfel, doza de selectie video este prevazuta cu 4 intrari de semnal video, pentru maxim 4 panouri exterioare (1 principal + 3 aditionale) sa..

Stoc Furnizor
1,177 lei

Kit videointerfon 1 familie Aplicat 4 Fire Electra VKM.P1SR.T3S4.ELB04. Postul de exterior este cu montaj aparent. Cele mai importante functii :  Apel si raspuns Convorbire hands-free Afisare imagine video pe tot parcursul apelului, convorbirii, monitorizarii si accesului Monitorizare video & audio si convorbire bidirectionala Vedere nocturna prin..

Stoc Furnizor
1,177 lei

Kit videointerfon color 3,5 inch 1 familie  Functii principale:   • Apel si raspuns • Convorbire hands-free • Afisare imagine video pe tot parcursul apelului, convorbirii, monitorizarii si accesului • Monitorizare video & audio si convorbire bidirectionala • Vedere nocturna prin IR la 20m • Acordare acces in timpul apelului, convorbirii si monitori..

Stoc Furnizor
1,177 lei

Kit videointerfon color 3,5" Electra 1 familie VKM.P1FR.T3S4.ELB04. Este un videointerfon produs in Romania de cei de la Electra. Acest videointerfon Electra contine: - Panou exterior video, 1 familie, cu RFID, montaj ingropat - 1 buc.- Terminal video 3,5", 4 taste (cu AUX) - 1 buc.- Unitate centrala - 1 buc.- Tag-uri RFID - 5 buc. Optional, se pot..

Stoc Furnizor
2,159 lei

Un produs de calitate superioara pe care il puteti instala cu succes intr-o casa moderna sau intr-o vila. Este gandit pentru trei familii. Postul de interior are un desing elegant, cu taste touch si ecran color mare de 7 inch.   Electra - protectie si confort pentru familia ta Noua generatie de videointerfoane Electra din gama Touch LINE iti permit..

Stoc Furnizor
1,289 lei

Videointerfon alb Electra 7 inch, 1 familie, SMART VKM.P1FR.T7S4.ELW04. Eleganta crescuta cu noul model videointerfon Electra ALB. Este un monitor cu suprafata touch din sticla securizata si carcasa de aluminiu. Se monteaza ingropat.  Electra inseamna protectie si confort pentru familia ta Adevarul simplu este ca o imagine valoreaza mai mult decat ..

Stoc Furnizor
1,289 lei

Kit videointerfon, 7 inch, 1 familie, montaj aparent, Electra VKM.P1SR.T7S4.ELB04. Panoul de exterior se monteaza aparent. Videointerfon produs in Romania de cei de la Electra. Un produs de calitate superioara pe care il puteti instala cu succes intr-o casa moderna sau intr-o vila. Este gandit pentru o singura familie. Este perfect atunci cand nu d..

Stoc Furnizor
1,289 lei

   Kit videointerfon electra 1 familie cu monitor 7 inch. Videointerfon produs in Romania de cei de la Electra. Un produs de calitate superioara pe care il puteti instala cu succes intr-o casa moderna sau intr-o vila. Este gandit pentru o singura familie. Postul de interior are un desing elegant, cu taste touch si ecran mare de 7 inch. Se cableaza ..

Stoc Furnizor
532 lei

Design GLASS & TOUCH STICLA securizata este materialul esential utilizat in realizarea produselor din gama Touch Line, ceea ce induce o eleganta minimalista si atemporala. Pe langa estetica minimalista, sticla securizata printr-un proces chimic de intarire transfera asupra produselor si alte caracteristici fundamentale: rezistenta la zgarieturi si..

Stoc Furnizor
532 lei

Un monitor gandit pentru case moderne Design elegant cu sticla de culoare neagra, care nu se demodeaza niciodata. Sticla este materialul esential pentru noua gama Touch Line, de la Electra. Designul acesta minimalist ofera o eleganta atemporala casei dumneaovastra. Sticla este securizata printr-un process chimic si astfel are o rezistenta crescuta ..

Stoc Furnizor
305 lei

Monitor suplimentar ALB pentru Electra Smart VTM.3S402.ELW04. Cu acest monitor puteti extinde sistemele de videointerfonie cu mai multe monitoare la aceeasi familie.  Este un monitor de interior alb pentru videointerfoane ELECTRA SMART+ care se conecteaza pe 4 fire. Are ecran cu sticla securizata chimic si tastatura touch iluminata.  Caracteristici..

Stoc Furnizor
305 lei

Monitor suplimentar pentru seturile Electra Smart VTM.3S402.ELB04. Se pot extinde sistemele de videointerfonie cu mai multe videointerfoane sau interfoane audio la aceeasi familie, in cazul in care se doreste. Caracteristici:  • Terminal smart VIDEO  • Conexiune pe 4 fire • Display: 3,5" TFT-LCD 320 x 240 pixel, COLOR • 4 taste • Montaj aparent • ..

Produsul 1 la 15 din 41 (3 Pagini)