Cablu Alimentare + Video 40 metri Plug and Play 1 + 1 GRATUIT

Cablu Alimentare + Video 40 metri Plug and Play 1 + 1 GRATUIT

119 lei 155 lei -23%
Codul produsului: Cablu Alimentare si Video 40m
Stoc In Stock

Vedere

1 + 1 GRATIS - oferta valabila in limita stocului disponibil! Cablu de alimentare + video CCTV 40M pentru camere de suprave...

Descrierea produsului

1 + 1 GRATIS - oferta valabila in limita stocului disponibil!

Cablu de alimentare + video CCTV 40M pentru camere de supraveghere analog sau HD.

Acest cablu se foloseste pentru alimentarea si conectarea camerelor de supraveghere la sistemul de inregistrare / DVR. Este un produs de calitate cu ajutorul caruia veti avea o transmisie mai buna.
- Cablu video si alimentare plug and play;
- Este compatibil cu orice tip de camera analog, AHD, HD-CVI sau HD-SDI cu interfata BNC;
- Contine mufele specifice pentru ambele capete.

Este cea mai simpla solutie fata de metoda conventionala de conectare, dupa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

In mod normal pentru conectarea unei camere la un DVR este nevoie de: 2 conectori BNC (pentru mufarea cablului de semnal/ coaxial, ce face legatura intre DVR si camera), un alimentator pentru camera, un cablu de alimentare si un cablu de semnal / coaxial (alegeti cati metri doriti din fiecare). Pentru multi clienti care nu au intalnit pana acum un sistem de supraveghere poate parea destul de dificila instalarea, mai ales daca nu au cunostinte despre cum se mufeaza un cablu coaxial sau de alimentare si in plus este costisitor sa angajati un instalator pentru a face toate acestea.

La un sistem plug and play cu o camera si un DVR tot ce trebuie sa achizitionati este un cablu plug and play si un alimentator pentru alimentarea camerei. Nu mai trebuie sa mufati cablurile pentru ca vin deja mufate din fabrica. Pentru alimentarea camerei conectati camera prin mufa de alimentare mama de la un capat al cablului, iar la celalalt capat conectati alimentatorul, pentru semnal conectati camera la mufa BNC si cealalta mufa BNC o conectati la DVR. Este atat de simplu!

Atentie! Fiind o oferta cu 1 + 1 GRATUIT, deci 2 cabluri plug and play, puteti conecta cate 2 camere la un DVR.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good