Detalii livrare

Detalii livrare

Contravaluarea transportului este suportata de cumparator, exceptand cazurile in care este altfel mentionat de catre (www.icansee.ro).  

 Livrarea comenzilor online se face prin curier rapid, in orice zona a tarii. Fiecare produs are o taxa de livrare, in functie de localitate.

Comanda online se plateste ramburs, in numerar, la livrare sau online cu cardul, fiind acceptat orice card Visa sau MasterCard in lei sau valuta.

Comenzile platite online cu cardul sunt validate dupa confirmarea stocului. Nu se considera automat validate. Veti primi ulterior prin e-mail sau telefonic confirmarea comenzii, de catre reprezentantul icansee.ro.

Banii sunt transferati doar in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia. Termenul de livrare al comenzilor este de circa 2 zile lucratoare. Dupa confimarea stocului veti primi un e-mail despre data livrarii si detaliile acesteia, cum ar fi taxele suplimentare pentru transport.   

Coletul nu se deschide inainte de a semna si de a plati.

Site-ul icansee.ro, ofera clientilor care au valoarea comenzii de peste 1000 lei, livrarea gratuita.

Icansee.ro nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la expeditor. Pentru a incerca o alta expediere, destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii. 

Daca un client doreste sa faca retur la produse pentru schimbarea cu alte produse sau trimiterea produselor la service, transportul dus - intors este suportat de acesta!

PROGRAM COMENZI:

Primim comenzi online la orice ora. Programul de preluare comenzi telefonic sau pe chat-ul de pe site, este de luni pana vineri, intre orele 09-18. Nu se preiau comenzi sambata si duminica, de asemenea, nici in zilele de sarbatori legale. Toate comenzile plasate online in aceste perioade vor fi preluate in zilele lucratoare. Daca ai intrebari le poti transmite pe office@icansee.ro