Metode de plata

Metode de plata

- Plata pe loc direct la sediu cu CARD (plata POS);
- Plata in sistem ramburs;
- Plata prin OP;


NU se pot realiza plati CASH la sediul I CAN SEE.

Cod IBAN: RO51INGB0000999906127968
Banca: ING Bank - Sucursala 13 Septembrie - Marriott

Cod IBAN: RO20 BTRL 0140 1202 K894 24XX
Banca: Banca Transilvania

Cont TREZORERIE : RO97TREZ7055069XXX009458

Plata online prin card bancar - sistemul securizat mobilpay. ro DESPRE PLATA SECURIZATA.

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata).

Dupa trimiterea comenzii, va rugam sa asteptati confirmarea prin email a disponibilitatii produsului sau produselor comandate. Apoi se va efectua plata automat prin transfer bancar folosind informatiile oferite in email-ul de confirmare sau in factura. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata. *
 

 Plata prin metoda CARD BANCAR -  MOBILPAY

1. Ce este mobilpay™?

Mobilpay™ este un serviciu de plata sigur si usor care te ajuta  sa faci cumparaturi online fara ca sa fii nevoit sa iti expui informatiile cardului de credit sau ale bancii nici unui tert, inclusiv mobilpay™. Mai mult, poti plati prin SMS, una dintre cele mai facile modalitati de plata eixstente

2. De ce este sigur mobilpay™?

Platile online prin SMS te protejeaza impotriva fraudei si a furtului. Solutia noastra este renumita pentru securitate si simplitate. Experienta noastra ca payment gateway ne-a dat posibilitatea sa asiguram plati pe deplin sigure.

Infrastructura tehnica este realizata pe cea mai sigura si moderna tehnologie de pe piata. Securizam tranzactiile prin cardul de credit/debit cu cel mai eficient sistem de criptare aflat pe piata, nu stocam si nici nu transmitem vreo informatie despre cardul tau catre site-ul comerciantului.

3. Cum functioneaza mobilpay™?

Cand cumperi online, fa click pe logo-ul  mobilpay™. Selecteaza modalitatea prin care vrei sa platesti si urmareste instructiunile.

4. Trebuie sa imi fac cont pe mobilpay™?

Nu, nu este nevoie sa iti faci un cont pe mobilpay™ pentru a cumpara  prin mobilpay™. Iti recomandam insa crearea unui cont de client pentru o serie de facilitati cum ar fi posibilitatea de anulare a platii, istoric al tranzactiilor efectuate, etc.

5. Exista vreun comision pentru utilizarea mobilpay™?

Nu, nu exista nici un comision pentru tine, ca si cumparator.

6. Cum stiu daca acest sistem este sigur?

Indiferent de modalitatea de plata pe care o folosesti pentru a cumpara prin mobilpay™, tranzactia este securizata. Asigura-te ca elementele urmatoare sunt afisate in pagina de plata:

  • Lacatelul de conexiune securizata
  • https:// in bara de adresa.
     

7. Sunt un cumparator: cum ar trebui sa ma loghez?

Nu ai nevoie sa te loghezi pentru a cumpara platind prin mobilpay™.