Suna 0751 226 373

Kituri Complete Alarme

Kituri Complete Alarme

546 lei

Kit antiefractie cu alarma de exterior, ideal pentru protectia locuintei sau afacerii. Este usor de folosit si detine un raport calitate pret, excelent. Cu ajutorul sirenei de exterior autonoma, model STIM-S1 puteti proteja cu succes spatiul dorit. Aceasta se monteaza la exterior si este rezistenta la intemperii. Sistemul vine impreuna cu o sirena..

Stoc Furnizor
-22%
Vizualizare Rapidă
651 lei 832 lei

Kit antiefractie cu alarma de interior, ideal pentru protectia locuintei sau afacerii. Este usor de folosit si detine un raport calitate pret, excelent. Cu ajutorul contactului magnetic, care va actiona precum un senzor, puteti arma diferite zone din caza sau birou. Acestea se monteaza pe o usa de intrare a unei incaperi si este extrem de discret. ..

Stoc Furnizor
-15%
Vizualizare Rapidă
898 lei 1,059 lei

Kit antiefractie cu alarma de exterior, ideal pentru protectia locuintei sau afacerii. Este usor de folosit si detine un raport calitate pret, excelent. Cu ajutorul contactului magnetic, care va actiona precum un senzor, puteti arma diferite zone din caza sau birou. Acestea se monteaza pe o usa de intrare a unei incaperi si este extrem de discret. ..

Produsul 1 la 3 din 3 (1 Pagini)