Suna 0751 226 373

Kituri interfonie audio/ video

Kituri interfonie audio/ video

1,177 lei

Kit videointerfon 1 familie Aplicat 4 Fire Electra VKM.P1SR.T3S4.ELB04. Postul de exterior este cu montaj aparent. Cele mai importante functii : Apel si raspuns Convorbire hands-free Afisare imagine video pe tot parcursul apelului, convorbirii, monitorizarii si accesului Monitorizare video & audio si convorbire bidirectionala Vedere nocturna prin..

1,177 lei

Kit videointerfon color 3,5 inch 1 familie Functii principale: • Apel si raspuns • Convorbire hands-free • Afisare imagine video pe tot parcursul apelului, convorbirii, monitorizarii si accesului • Monitorizare video & audio si convorbire bidirectionala • Vedere nocturna prin IR la 20m • Acordare acces in timpul apelului, convorbirii si monitori..

1,177 lei

Kit videointerfon color 3,5" Electra 1 familie VKM.P1FR.T3S4.ELB04. Este un videointerfon produs in Romania de cei de la Electra. Acest videointerfon Electra contine: - Panou exterior video, 1 familie, cu RFID, montaj ingropat - 1 buc.- Terminal video 3,5", 4 taste (cu AUX) - 1 buc.- Unitate centrala - 1 buc.- Tag-uri RFID - 5 buc. Optional, se pot..

1,289 lei

Videointerfon alb Electra 7 inch, 1 familie, SMART VKM.P1FR.T7S4.ELW04. Eleganta crescuta cu noul model videointerfon Electra ALB. Este un monitor cu suprafata touch din sticla securizata si carcasa de aluminiu. Se monteaza ingropat. Electra inseamna protectie si confort pentru familia ta Adevarul simplu este ca o imagine valoreaza mai mult decat ..

1,289 lei

Kit videointerfon, 7 inch, 1 familie, montaj aparent, Electra VKM.P1SR.T7S4.ELB04. Panoul de exterior se monteaza aparent. Videointerfon produs in Romania de cei de la Electra. Un produs de calitate superioara pe care il puteti instala cu succes intr-o casa moderna sau intr-o vila. Este gandit pentru o singura familie. Este perfect atunci cand nu d..

1,289 lei

Kit videointerfon electra 1 familie cu monitor 7 inch. Videointerfon produs in Romania de cei de la Electra. Un produs de calitate superioara pe care il puteti instala cu succes intr-o casa moderna sau intr-o vila. Este gandit pentru o singura familie. Postul de interior are un desing elegant, cu taste touch si ecran mare de 7 inch. Se cableaza ..

2,159 lei

Un produs de calitate superioara pe care il puteti instala cu succes intr-o casa moderna sau intr-o vila. Este gandit pentru trei familii. Postul de interior are un desing elegant, cu taste touch si ecran color mare de 7 inch. Electra - protectie si confort pentru familia ta Noua generatie de videointerfoane Electra din gama Touch LINE iti permit..

Produsul 1 la 7 din 7 (1 Pagini)