Suna 0751 226 373

 

O comandă se poate achita prin următoarele metode de plată:


Plată pe loc direct la sediu cu CARDUL (plata POS);
Plată în sistem ramburs;
Plată prin OP;
Plată online prin card bancar - sistemul securizat mobilpay. ro

NU se pot realiza plati CASH la sediul I CAN SEE.


Cod IBAN: RO51INGB0000999906127968
Banca: ING Bank - Sucursala 13 Septembrie - Marriott

Cod IBAN: RO20 BTRL 0140 1202 K894 24XX
Banca: Banca Transilvania

Cont TREZORERIE : RO97TREZ7055069XXX009458


Plata ramburs   Aceasta se efectueaza integral la livrarea comenzii. În cazul livrarii produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectueaza livrarea.

 

Transfer bancar (ordin de plată)

După trimiterea comenzii, va rugam să așteptați confirmarea prin email a disponibilității produsului sau produselor comandate. Apoi se va efectua plata automat prin transfer bancar folosind informațiile oferite în email-ul de confirmare sau în factură. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea plății. Pentru accelerarea procesului, vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți o copie după ordinul de plată. *Plata prin metoda CARD BANCAR -  MOBILPAY

 

 • Ce este mobilpay™? Mobilpay™ este un serviciu de plata sigur si usor care te ajuta  sa faci cumparaturi online fara ca sa fii nevoit sa iti expui informatiile cardului de credit sau ale bancii nici unui tert, inclusiv mobilpay™. Mai mult, poti plati prin SMS, una dintre cele mai facile modalitati de plata eixstente
 • De ce este sigur mobilpay™? Platile online prin SMS te protejeaza impotriva fraudei si a furtului. Solutia este renumita pentru securitate si simplitate. Experienta noastra ca payment gateway ne-a dat posibilitatea sa asiguram plati pe deplin sigure.
 •  Cum functioneaza mobilpay™? Cand cumperi online, fa click pe logo-ul mobilpay™. Selecteaza modalitatea prin care vrei sa platesti si urmareste instructiunile.
 • Trebuie sa imi fac cont pe mobilpay™? Nu, nu este nevoie sa iti faci un cont pe mobilpay™ pentru a cumpara  prin mobilpay™. Iti recomandam insa crearea unui cont de client pentru o serie de facilitati cum ar fi posibilitatea de anulare a platii, istoric al tranzactiilor efectuate, etc.
 • Exista vreun comision pentru utilizarea mobilpay™? Nu, nu exista nici un comision pentru tine, ca si cumparator.
 • Cum stiu daca acest sistem este sigur? Indiferent de modalitatea de plata pe care o folosesti pentru a cumpara prin mobilpay™, tranzactia este securizata. Asigura-te ca elementele urmatoare sunt afisate in pagina de plata:
  • Lacatelul de conexiune securizata
  • https:// in bara de adresa.
 • Sunt un cumparator: cum ar trebui sa ma loghez? Nu ai nevoie sa te loghezi pentru a cumpara platind prin mobilpay™.