-17%
Vizualizare Rapidă
499 lei 599 lei

        Camere HD ICSLW-UHD2400S Camerele UHD sunt o optiune ideala pentru cei ce doresc un plus de calitate la un pret ideal. Tehnologia sta in transmisia digitala pe cablul coaxial care face posibila redarea de imagini Full HD la rezolutie foarte buna 1920x1080px/ 1080p/ 2.4MP.       ..

169 lei 500 lei

           Camera Universal HD ICSM-UHD2000 O camera Universal HD este o optiune ideala pentru cei ce doresc un plus de calitate la un pret accesibil. Tehnologia sta in transmisia digitala pe cablul coaxial care face posibila redarea de imagini HD la rezolutie foarte buna: 1080p/ 2 MP &..

-36%
Vizualizare Rapidă
108 lei 170 lei

         Camere Dome ICSA-AHD2000 Tehnologia de ultima generatie UHD ofera cea mai buna transmisie digitala pe fir analog (coaxial). Acest lucru inseamna ca veti beneficia de o imagine mult mai clara decat orice camera obisnuita, la o calitate Full HD 1080p.                      ..

-30%
Vizualizare Rapidă
119 lei 170 lei

         Camere Dome ICSA-UHD2400S Tehnologia de ultima generatie UHD ofera cea mai buna transmisie digitala pe fir analog (coaxial). Acest lucru inseamna ca veti beneficia de o imagine mult mai clara decat orice camera obisnuita, la o calitate Full HD 1080p.  ..

-9%
Vizualizare Rapidă
219 lei 242 lei

     Camere HD ICSL-UHD2400S Camerele UHD sunt o optiune ideala pentru cei ce doresc un plus de calitate la un pret ideal. Tehnologia sta in transmisia digitala pe cablul coaxial care face posibila redarea de imagini Full HD la rezolutie foarte buna 1920x1080px/ 1080p/ 2.4MP.                     Vizualizare color ziua s..

-33%
Vizualizare Rapidă
119 lei 177 lei

       Camera color ICSS-AHD2400S Camera de ultima generatie pentru exterior, cu cea mai buna rezolutie, Full HD 1080p/ 2.4 MP.   Imaginile sunt de o claritate impecabila in timp real. Datorita tehnologiei pot transmite semnal digital pe cablu coaxial.       ..

998 lei

        Rezolutie Full HD si vizibilitatea de 30 metri pe timp de noapte     Rezolutia Full HD, 12 MP, va permite realizarea de cadre de foarte buna precizie. Rezolutie ce se poate seta intre: 12MP, 8MP, 5MP si 3MP   Avand 36 de leduri IR, aceasta camera vede pe timp de noapte 25-30 de metri.            ..

699 lei

      Rezolutie Full HD si vizibilitatea de 20 m pe timp de noapte     Rezolutia Full HD, 12 MP, va permite realizarea de cadre de foarte buna precizie. Rezolutie ce se poate seta intre: 12MP, 8MP, 5MP si 3MP   Avand 36 de leduri IR, aceasta camera vede pe timp de noapte 25-30 de metri.              ..

848 lei

Rezolutie Full HD si vizibilitatea de 30 m pe timp de noapte     Rezolutia Full HD, 16 MP, va permite realizarea de cadre de foarte buna precizie. Rezolutie ce se poate seta intre: 12MP, 8MP, 5MP si 3MP    Avand 48 de leduri IR, aceasta camera vede pe timp de noapte 30 de metri.                     ..

Vizualizare Rapidă
595 lei

         Camera de supraveghere ICS-ipBEC360 in forma de bec FHD 960P cu unghi de filmare 360° este cel mai potrivit produs pentru orice persoana care doreste sa vada, sa auda si sa poata anunta ceva in timp real. Este potrivita pentru supravegherea camerelor de copii, birourilor sau a unei cantine. Cum ar fi sa iti urmaresti copii in timp ce ..

Indisponibil
Vizualizare Rapidă
0 lei

           Camere Dome ICSA-UHD Tehnologia de ultima generatie UHD ofera cea mai buna transmisie digitala pe fir analog (coaxial), Acest lucru inseamna ca veti beneficia de o imagine mult mai clara decat orice camera obisnuita, la o calitate: HD 720p (pentru modelul ICSA-UHD1000), HD 960p (pentru modelul ICSA-U1300) sau Full H..

-69%
Vizualizare Rapidă
149 lei 475 lei

        Camera 4 in 1 UHD ICSXL-UHD1000 Camerele HD ICSXL sunt o optiune ideala pentru cei ce doresc un plus de calitate la un pret accesibil. Tehnologia sta in transmisia digitala pe cablul coaxial care face posibila redarea de imagini la rezolutie HD 720p.            ..

Produsul 1 la 12 din 12 (1 Pagini)

BLACK FRIDAY 2018

 Alatură-te nebuniei de Black Friday! Acum ai reduceri la prețuri de importator!

In fiecare vineri din luna noiembrie poți găsi pe site sau în showroom-ul nostru din București (Sabinelor, nr. 36), ofertele pe care le așteptai la: camere de supraveghere, sisteme de înregistrare video, kituri complete de supraveghere, sisteme inteligente de securitate, gaget-uri pentru siguranța casei sau afacerii tale, toate sunt acum la un preț mult mai mic! În plus poți beneficia și de transport gratuit pentru comenzi de peste 1000 lei.

De ce ai nevoie de un sistem de securitate?

6 Motive să îți securizezi locuința:

1. Primul și cel mai evident: siguranța pe care ți-o oferă împotriva criminalității.  Un sistem de supraveghere video poate ajuta la prinderea imediată a infractorilor în cazul în care aceștia vor să intre prin efracție pe proprietatea ta.
2. Poti găsi sisteme de supraveghere pentru orice buget. Important este să alegi ce este mai potrivit pentru locația pe care dorești să o supraveghezi și în functie de bugetul pe care îl ai, consultantul nostru îți va genera o ofertă personalizată pe nevoile tale. Consilierea este gratuită, trebuie doar să suni la nr. de telefon 0751 226 373 sau dacă îți este mai ușor, poți veni direct în showroom pentru a vizualiza fiecare sistem în parte.
3. Lipsa de griji oriunde ai fi. Te poți conecta la sistemul tău de supraveghere de oriunde ai fi, indiferent dacă acesta este analog, digital, cu fir sau wireless. Toate sistemele I CAN SEE se pot vizualiza de la distanță, pe telefonul mobil, tabletă, laptop sau PC și au capacitatea de a transmite mesaj de alertă în cazul în care s-a detectat mișcare în perimetru. Așa că escapadele de weekend sau concediile tale vor fi mult mai relaxante.
4. Nu mai este nevoie să te uiti pe vizor. Cu un sistem de captare video sau un videointerfon poți vizualiza de la distanță cine se află la ușă.
5. Prevenția. Poți descuraja orice infractor, dacă montezi camerele la vedere și pui marcaje de avertizare ce anunță că acolo există supraveghere video. Trebuie doar să ai grijă să nu existe acces la cabluri, prize sau sistemul de înregistrare. În plus, camerele au carcase speciale antivandal și sunt extrem de greu de distrus.
6Economisești timp. Mulți clienti sunt descurajați de căutatul unui sistem de supraveghere deoarece trebuie să consulte piața și nu au cunoștințe în domeniu; consideră că sistemele sunt costisitoare sau necesită un personal specializat pentru instalare la locație, toate acestea sunt preconcepții. Sistemele de supraveghere s-au simplificat foarte mult de-a lungul anilor și în ziua de azi nu mai ai nevoie de un personal specializat, decât dacă locația pe care dorești să o supraveghezi necesită ceva mai complex. În acest caz I CAN SEE poate oferi servicii de instalare și mentenanță autorizate IGPR. La noi poți testa produsele înainte de a le cumpăra, le poți achizitiona direct din showroom (unde avem și depozitul) și a doua zi le și instalezi împreună cu specialiștii noștri. Toate produsele și serviciile noastre se eliberează cu factura și contract!

Oferta de black friday este disponibilă în limita stocului disponibil.
În cazul în care comanda conține produse care nu se mai află în stocul nostru fizic, puteți face o pre-comandă și acestea vor fi din nou disponibile în aproximativ 2-3 săptămâni, în funcție de model.

Pentru alte detalii sună la numărul de telefon 0751 226 373 sau contactează-ne pe chat-ul site-ului, îți vom răspunde imediat.
Program: 9 - 18:00 / L-V