Suna 0751 226 373

Supraveghere auto

Securitate maşină şi supraveghere maşini

 

 

Camere de luat vederi auto | ™ I CAN SEE

OBS, Inc oferă două sisteme diferite distinct auto aparat de fotografiat pentru a satisface nevoile dvs.:

Eveniment noastra de date Recorder (EDR) a fost special conceput pentru a capta evenimente relevante în scurt şi în jurul vehiculului dumneavoastră, atât în timpul utilizării şi în primul rând, atunci când nu sunt în uz. Funcţionează ca un sistem de securitate auto aparat de fotografiat.

 

Noastre Digital Video Recorder (DVR) a fost special conceput pentru a captura video de mişcare completă în jurul & vehiculului dumneavoastră numai în timp ce sunteţi de conducere şi vehiculul dumneavoastră este în funcţiune.

-------------------------------------------------- ------------------------------

Inc OBS, patentat I CAN SEE ™ Eveniment Data Recorder (EDR) este un sistem de auto-un aparat de fotografiat de securitate-un fel de dispozitiv care foloseste senzori pentru a detecta şi înregistra evenimente în şi în jurul masina, atunci cand nu esti acolo. Evenimentele sunt capturate folosind microfoane pentru a înregistra audio şi 4 camere minuscule ascunse în interiorul vehiculului dvs. pentru a înregistra video. I CAN SEE ™ EDR, de asemenea, utilizărilor sale construit in sistem de calcul pentru a monitoriza bateria auto pentru a oferi cele mai bune de securitate posibile fără ao descărca tine bateria auto.

Inc OBS, Watchman Mobile ™ Digital Video Recorder (DVR), sistemul este special conceput pentru a monitoriza evenimentele în şi în jurul autovehiculului în timpul utilizării pentru perioade scurte, atunci când nu este utilizat. Aparat mobil de 4 DVR a fost conceput pentru înregistrarea continuă. Acest sistem de înregistrare pe hard-disk este pentru acele aplicaţii unde este necesar să se înregistreze cea mai mare parte în timp ce vehiculul este în funcţiune. În plus, acest sistem se pot integra cu cutia neagră pentru a înregistra datele vehiculului.

 

Iată o scurtă descriere a sistemelor noastre:

Descurajează şi pot elimina activitatea infracţională pentru proprietatea dumneavoastra personale

Ceasuri adolescent atunci când nu poate

Monitorizează activităţile de vehicul în şi în jurul vehiculului atunci când activă

Creşterea siguranţei pentru tine si pasagerii dumneavoastră

coliziuni Records pentru a evalua răspunderea alţi şoferi

Vă protejează împotriva cererilor frauduloase sau umflate, organizat de accidente şi vătămări prefacut

Utile în cadrul anchetei de coliziuni vehiculului, acte de violenţă şi a altor incidente

Înregistrate de conţinut poate fi folosit într-un mediu instanţă

Suplimente sau funcţionează independent de sistemele existente de securitate

Reducerea pierderilor de răspundere

de securitate auto şi sisteme de supraveghere vin în mai multe forme. În timp ce majoritatea oamenilor cred de securitate masina ca un sistem de alarmă simplu, care este foarte tare, cel mai adesea, acestea nu au acelaşi impact în materie de securitate au făcut o singură dată. În orice caz, sisteme de alarma auto se dovedesc a fi enervant şi să facă oamenii vor să meargă departe decât pur şi simplu pentru a vedea dacă există cineva de fapt, de rupere inch maşini de supraveghere cu ajutorul unui aparat de fotografiat interne recorder auto şi sisteme GPS vehicul de urmărire a oferi în final de securitate auto.

 

Fiind informată cu privire la ce se întâmplă cu vehiculul atunci când nu sunt în jur este o măsură de securitate importante nu numai pentru bucata ta de spirit, dar în multe cazuri, poate oferi dovezi care aveti nevoie in cazurile de asigurare atunci când accidents may apar sau accelerarea violations sunt acuzaţi . O

Aparat de maşini Recorder

 poate înregistra cu uşurinţă toate video de pe maşina dumneavoastră şi să furnizeze dovezi în cazul unui accident.

GPS sisteme de urmărire

 vă pot alerta la istoria vitezei de masina ta în orice moment, sau, atunci când maşina trece dintr-o zonă geografică.

Nu contează ce nevoie de securitate auto este, de supraveghere masina chiar este disponibil să vă informeze şi să ia măsuri adecvate pentru ceva care ar putea veni.

Înregistrare video accident de maşină

Crash! Fiecare al doilea fiecare zi, există un alt accident de maşină. De la conducătorul auto neglijenţă, la condiţiile de dincolo de controlul nostru, un alt accident se va întâmpla, şi se va întâmpla cu tine. Nu este o chestiune de daca, este o chestiune de când. Eşti pregătit pentru a avea dovada aveţi nevoie pentru a-şi dovedi nevinovăţia ta? Dacă nu, ratele de asigurare sunt sigur să skyrocket mai mari decât sunt deja.

 

Inovaţii în înregistrare aparat de fotografiat auto şi sisteme GPS sisteme de urmărire vii sunt doar acum un mod accesibil şi eficientă de a pune în mâinile dumneavoastră dovada de dovezi într-o instanţă de drept şi societatea de asigurare. Un clip pe oglinda retrovizoare, cu atât un aparat de fotografiat şi înregistrator video vor fi înregistrate toate video şi audio din jurul vehiculului dumneavoastră, oferindu-vă în final de securitate auto. "Am instalat patru dintre ele pe flotei meu mic de camionete face livrări de flori la clienţi. Anul trecut, camionete mele au fost implicate în unele accidente care aş vrea să am o dovadă pentru a arăta că nu a fost vina lor. ", a exclamat Barry J din flori modele de decorare, în Carolina de Nord. "Aparat de fotografiat auto şi sisteme GPS Tracking System dă-mi controlul total al flotei mele în domeniu. Întrucât înainte nu am avut controlul locul lor, acum pot trage-le doar pe calculatorul meu şi expedierea acestora la următoarea oprire cel mai apropiat de locaţia lor. Este un vis "Barry are acum de supraveghere auto totală şi de securitate care îi dă bucata de minte a dormi bine la noapte!.

Înregistrator de aparat de fotografiat auto este întotdeauna pe, înregistrare video şi audio întotdeauna în jurul tău din momentul în care conectaţi-l inch acelaşi lucru se poate spune pentru livewire GPS Tracking sistemul vehiculului, care va monitoriza constant viteza dumneavoastră, şi de locaţie, care vă anunţă de conducere nesigure cum ar fi excesul de viteză sau dacă vehiculul este de a lua într-o zonă geografică nu trebuie să fie în. Este sigur să spun costul primelor de asigurare mai mari suportate de accidente viitor depăşesc cu mult costul acestor unităţi. Cu tehnologia de generaţie următoare în cele din urmă la dispoziţia publicului larg, acum aveţi dovada care aveţi nevoie, atunci când aveţi nevoie. Seta o uita de securitate auto.

Urmăriţi un accident de maşină video înregistrate cu camera de maşini Pro

Atentie!!! Poate contine scene de violenta!!!

 

-35%
149 lei 230 lei

Camera auto completa, all in one, foarte usor de utilizat, se poate conecta direct la bricheta masinii si inregistrarea incepe odata cu pornirea autoturismului. Puteti vizualiza in timp real inregistrarile pe ecranul dispozitivului. Functii: - inregistrare la calitate HD 1080p/ 2MP (1920x1080px) - format video: AVI; - inregistrare audio; - s..

Produsul 1 la 1 din 1 (1 Pagini)