Suna 0751 226 373

Termeni si Conditii


Pentru a folosi si cumpara din shop-ul online www.icansee.ro trebuie sa accepti termenii si conditiile prezentate mai jos. Oricine acceseaza site-ul confirma ca a citit si este de acord cu acestea. Ne rezervam dreptul de a modifica site-ul partial sau total, in orice moment, fara un anunt in prealabil.


Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori, regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.icansee.ro

Site-ul www.icansee.ro este proprietatea S.C. INTERNATIONAL COMPLETE SERVICES S.R.L.

 • CUI : RO 17491727
 • Nr.Reg.Com. : J40/4131/2014
 • Cod IBAN: RO51 INGB 0000 9999 0612 7968 
 • Banca: ING
 • Utilizarea site-ului implica un accord implicit de respectare a termenilor si conditiilor comerciale de mai jos. Utilizarea elementelor de continut din site (informatii, branduri, produse sau fotografii) fara acordul prealabil al  S.C. INTERNATIONAL COMPLETE SERVICES S.R.L. sau intr-un scop care dauneaza interesele sau imaginii companiei se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Toate drepturile de autor asupra site-ului prezent la adresa www.icansee.ro, inclusiv continutul original, design-ul acestuia si bazele de date, sunt protejate de legea romana privind drepturile de autor si drepturile conexe apartinand in intregime S.C. INTERNATIONAL COMPLETE SERVICES S.R.L. Pentru orice problema legata de drepturile de autor prinvind continutul www.icansee.ro, ne puteti trimite o comunicare la adresa de mail office@icansee.ro .


  DREPTURILE DE PROPIETATE A SITE-ULUI / DREPTUL DE AUTOR

  Administratorul site-ului I CAN SEE (www.icansee.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.   


  DREPTUL CONSUMATORULUI


  Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si I CAN SEE (www.icansee.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

  Administratorul I CAN SEE (www.icansee.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciat de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. I CAN SEE nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Pretul total al unui produs comandat cuprinde pretul acestuia si taxele de curier (cu TVA inclus). Pretul final se modifica daca taxele de livrare cresc. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail. Produsele cu pret zero sunt produse indisponibile, pentru acestea nu se pot prelua comenzi fiind scoase din oferta curenta. 


  GARANTII PRODUSE


  I CAN SEE (www.icansee.ro) ofera certificat de garantie valabil 12 luni de la achizitionarea produsului pentru persoane juridice si 24 luni pentru persoane fizice, orice an suplimentar de garantie reprezinta 10% din valoarea totala a produselor.

  Pentru a beneficia de garantie produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul original, cu tot ceea ce l-a insotit, certificatul de garantie si copie dupa factura fiscala. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online pe adresa office@icansee.ro. Pastreaza factura pentru a face dovada cumpararii produsului si talonul de garantie. Citeste mai jos despre returnarea produselor.


  RETURNAREA PRODUSELOR

  Potrivit O.G. 130/2000 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile lucratoare de la primirea comenzii. Pentru retur e necesar sa trimiti o cerere in scris pe adresa: vanzari@icansee.ro sau office@icansee.ro, iar produsul se repara, se inlocuieste sau se ofera contravaloarea lui. Cele 3 optiuni sunt valabile in aceasta ordine. Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in ambalajul original si cu certificatul de garantie. Nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte, ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele utilizate, cu urme de uzura. Returnarea produsului se face tot prin intermediul firmei de curierat care v-a adus produsul. Taxa curierului pentru retur este suportata de client. In cazul in care se alege ultima varianta - contravaloarea comenzii, aceasta se ofera intr-un interval de 30 de zile de la retur.  Returnarea produselor este valabila pentru persoanele fizice.


  Icansee.ro nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la expeditor.


  Pentru a incerca o alta expediere, destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.


  Icansee.ro nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la expeditor. Pentru a incerca o alta expediere, destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

  Daca un client doreste sa faca retur la produse pentru schimbarea cu alte produse sau trimiterea produselor la service, transportul dus - intors este suportat de acesta!

  Produse aduse la service:

  Constatarea defectiunii in cazul produselor I CAN SEE este gratuita. Daca aveti produse defecte achizitionate din alta parte (produse ce nu fac parte din gama I CAN SEE), constatarea va costa 49 RON (TVA inclus). Pentru acest serviciu vi se ofera factura si chitanta. Ulterior, in cazul in care nu se poate repara produsul, vi se poate oferi un discount la achizitionarea unui produs nou din gama noastra. 

  ATENTIE!

  Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.


  SECURITATEA INFORMATIILOR PENTRU CONTURILE UTILIZATORILOR  PE SITE

  In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului, poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului I CAN SEEAcesta nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

   

  Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@icansee.ro